Eladó ház Lengyeltóti 300 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lengyeltóti 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8213854
Referenciaszám: H489770
Frissítve: 21 napja

Lengyeltóti eladó családi ház 6 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
430 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
800 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 179 Ft
Második évtől
535 195 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lengyeltóti város Somogy megyében , a Balaton partjától 12 km-re a lankákkal körülvett Csalogányok völgyében fekszik. A település csendes, nyugodt utcájában , családi ház várja új tulajdonosát. Az 1999- ben téglából épült háromszintes ház ,300 nm területtel rendelkezik. A földszinten külön bejáratú lakrész került kialakításra. hálószoba, amerikai konyha-étkező, közlekedő beépített szekrénnyel,fürdőszoba,közösségi tér,, dupla garázs, tároló gépészettel. Az emeleten - hálószoba, tágas nappali, amerikai konyha , fürdőszoba található, A tetőtérben -3 hálószoba ,fürdőszoba került kialakításra. A szobák közvetlen erkély kapcsolattal rendelkeznek ,az emeleten 18 nm-es hátsó terasz. Napfényes tágas terek, vidám színvilág teszi egyedivé a ház hangulatát. A kivitelezés során, minőségi alapanyagok, burkolatok kerültek felhasználásra. Közművek bevezetve , az otthon melegét gáz( cirko) fűtés biztosítja A gondozott, parkosított telek 800 nm ,központjában kerti filagória áll a lakók rendelkezésére. A ház éjszakai kivilágítással is el van látva, valamint a biztonságérzetet nagyban növelő kamera rendszerrel és riasztóval felszerelt. Kiváló lakónegyed, tiszta, rendezett környék, csendes szomszédokkal, pár percre a belvárostól, ahol megtalálható: Bölcsőde, óvoda, orvosi rendelő, bank, posta, iskola, üzletek buszpályaudvar . 10 km-re a Balatontól, Fonyód, Balatonboglár, az M7 autópálya felhajtó pár perc alatt elérhető. A Balaton-parti nyüzsgésből elvágyódókat a kisváros minden kényelme és csendes nyugalma várja. A falusi CSOK a településen igénybe vehető. Lengyeltóti a mintegy 3500 lakosú kisváros, a Pogány-völgyi települések központja Balatonboglártól és Fonyódtól is kb. 12 km távolságra található. A határában lévő, erdős kis völgyben meghúzódó mesterséges Kék-tó a közeli Balaton ellenére is önálló életű idegenforgalmi centrum: egyaránt szolgálja a fürdőzőket, a vízi sportok kedvelőit és a horgászokat. A Zichy-kastély műemlék jellegű épület, 11 hektáros parkjában védett platánok és tiszafák díszlenek ,a város szívében, helyezkedik el. A Csisztapusztai gyógyvíz, az évente 20-30 ezer turistát vonzó Krisna-völgy, a világhíres buzsáki hímzés - mindegyik a lengyeltóti kistérség büszkesége. Ha felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY