Eladó ház Legyesbénye 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Legyesbénye 150 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8233573
Referenciaszám: 703300082
Feltöltve: 11 napja

Legyesbénye eladó családi ház 5 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
153 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
2311 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 776 Ft
Második évtől
95 422 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Amennyiben egy nagy méretű családi házat keres, fontos szempont, hogy szép környezetben legyen és nem jelent gondot a belső korszerűsítés, akkor ez az ajánlat érdekelni fogja! Szerencstől 5 km távolságra található Legyesbénye központjában kínálok eladásra egy több szintes családi házat! Az ingatlan 1988-ban épült téglából, a 150 m2 hasznos alapterületű ház 2311 m2-es telken található. Az utóbbi években jelentős felújítások történtek! A tető 2008-ban új cserépfedést kapott, 2019-ben mindkét fürdőszoba teljes felújításon esett át, továbbá 2021-ben a szobákban Gree hűtő- fűtő klímák lettek felszerelve. Fűtése vegyes tüzelésű kazánról központi fűtéssel és 5db hűtő/fűtő klímával lehetséges. A melegvizet villanybojler biztosítja. Villanyvezetékek kifogástalanul működnek, vízvezetékek a fürdőszobákban a felújítás során ki lettek cserélve. A fa szerkezetűek az ablakok és műanyag redőnnyel vannak ellátva. A tetőtér beépíthető, így igény esetén tovább bővíthető az ingatlan. A 3 szintes családi ház remek választás lehet nagycsaládosok, illetve befektetők számára is mivel a jelentős felújítások megtörténtek az ingatlanban. A házhoz tartozik egy pince, garázs, valamint két kisebb melléképület. A kertben több termő gyümölcsfa is található, mint például.: dió, meggy, szilva, öntözésükhöz pedig egy fúrt kút áll rendelkezésre. Kiváló elhelyezkedésű: bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, buszmegálló gyalog 2 percen belül elérhető! Tulajdoni viszonyai rendezettek, per- és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető. A hét bármely napján szívesen bemutatom, de előzetes telefonos egyeztetés szükséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornagarázsvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY