Eladó ház Leányfalu 400 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Leányfalu 400 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8268371
Referenciaszám: HZ043018-4758591
Frissítve: ma

Leányfalu eladó családi ház 8 szobás: 326,36 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 398 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
326,36 millió Ft
815 900 Ft/m²
820 000 Euro
2 050 Euro/m²
400 m²
Alapterület
1203 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma
Kényelmes, LUXUS két lakásos családi ház. Egyedi ÉPÍTÉS, kiváló elrendezés, gazdaságos fenntartás. Impozáns 400 nm-es otthon PANORÁMÁS kilátással. Pihenésre és társasági életre IDEÁLIS. Fedezze fel a beépített EXTRÁK varázsát! Leányfalun, a VILÁGEGYETEM középpontjában várja Önt! . . . Fedezze fel Leányfalu domboldalának varázslatos világát, ahol a TERMÉSZETES ELEGANCIA és az EGYEDI HANGULAT találkozik ebben a páratlan családi házban! A település közelében fekvő főútnak köszönhetően a könnyű megközelíthetőség biztosított, ugyanakkor a ház nyugodt környezete békés életet kínál. Ez a 400 nm-es, LUXUSIGÉNYEKET kielégítő ingatlan tökéletes választás mindazoknak, akik a KÉNYELMET és a MINŐSÉGET keresik. A 1203 nm-es, különlegesen parkosított telek azonnal magával ragadja látogatóit. A gondosan tervezett kert lehetőséget nyújt a pihenésre éppúgy, mint a családi vagy társasági programokra. Az ingatlan két különálló lakásból áll, melyek igény szerint összenyithatók, így REMEK LEHETŐSÉGET kínálva több generációs családok számára vagy akár alkotó műhely kialakítására. A modern életstílus szerelmeseinek a ház számos EXTRÁT tartogat: a beépített, egyedi bútorok minden szegletének praktikus helykihasználást biztosítanak, miközben stílusos megjelenést kölcsönöznek az otthonnak. A 5 x 10 méteres MONOLIT MEDENCE a nyári hónapok elengedhetetlen színtere, ahol kitűnő lehetőségek kínálkoznak a kikapcsolódásra. Az ingatlanhoz SAZUNA és BOROSPINCÉK is tartoznak, így gondoskodva a teljes körű ellazulásról és a gasztronómiai élményekről. A technikai felszereltség terén is a csúcsot képviseli mind a KLÍMA, mind az INNOVATÍV RIASZTÓRENDSZER beépítésével, ezzel biztosítva a mindenütt jelenlévő biztonságot és KÉNYELMET. A 90 nm-es garázs és a további parkolóhelyek lehetővé teszik, hogy vendégei és Ön is kényelmesen parkolhassanak. Fedezze fel Ön is, mi az, ami hajdanán Karinthy Ferencet is rabul ejtette: ’Az ismert világegyetem középpontja: LEÁNYFALU’. Vegye birtokba ezt a páratlan lehetőséget, és élvezze a természeti környezet nyugalmát egy minden igényt kielégítő otthonban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY