Eladó ház Lánycsók 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lánycsók 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8230688
Referenciaszám: 852_sri
Frissítve: 11 napja

Lánycsók eladó családi ház 6 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
570 714 Ft/m²
140 m²
Alapterület
800 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lánycsókon az 1990-es évek elején épült kiváló állapotú lakóház eladó. Lánycsók Baranya megyében, Mohácstól 5 km távolságra helyezkedik el. Az eladásra kínált ingatlan közelében iskola, óvoda, bolt, posta, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, buszmegálló megtalálható. A ház és környezete, kertje, udvara folyamatosan karbantartott, felújított. A lakóépület falazata Leier Habisol betontéglából épült, külsőleg 5 cm hőszigetelést kapott. A tetőtér cellulózzal hőszigetelt. A külső nyílászárók szintén hőszigeteltek. A burkolatok kiváló állapotúak, nagy részük 2021-ben lett cserélve. A konyhában új a tűzhely és a páraelszívó. A belső ajtók fából készültek, szép állapotban vannak. A fölszinten előszoba, étkező, konyha, kamra, fürdő, WC, nappali és két hálószoba található. A tetőtérben közlekedő, fürdő WC-vel, nappali, gardrób és két hálószoba van. A ház alatti szuterénban került kialakításra a kazánház, borospince, mosókonyha és egy tároló helyiség. Az udvarból közelíthető meg a fedett terasz, télikert, dupla garázs. Az egyik garázs aknás, a másik autómosásra alkalmas, mindkettő távirányítós garázskapuval van szerelve. A házon körben mozgásérzékelős lámpák vannak, a biztonságról kamerák gondoskodnak. A szuterénban elhelyezett két fajta kazán (vegyes tüzelésű és kombi gázkazán) gondoskodik a fűtésről. A földszinten padlófűtés van radiátorokkal kiegészítve, a tetőtérben radiátorok. Ezeken kívül lehet még fűteni a két hűtő-fűtő klímával is. A meleg vizet villanybojler és a kombi gázkazán biztosítja. A garázstetőre szerelt 3 kw-os napelemrendszer a ház teljes áramellátását meg tudja oldani. Az udvaron több termő gyümölcsfa, térkövezett alap a medence elhelyezéséhez, fatároló, nyári tároló, szalonnasütő, kis konyhakert is kialakításra került. A növények öntézéséhez rendelkezésre áll egy fúrt kút, a hozzá tartozó aknában elhelyezett szivattyúval. Az ingatlan tehermentes, CSOK, hitel igénybe vehető. Ebbe a házba tényleg csak be kell költözni, a képek magukért beszélnek! Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosétkezőkamragardróbteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY