Eladó ház Lánycsók 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lánycsók 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8228220
Referenciaszám: 851_sri
Feltöltve: 15 napja

Lánycsók eladó családi ház 5 szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
427 273 Ft/m²
110 m²
Alapterület
308 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 716 Ft
Második évtől
194 993 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lánycsókon, csendes környezetben az 1990-es években épült felújított családi ház eladó. Lánycsók Baranya megyében, Mohácstól 5 km távolságra helyezkedik el. Az eladásra kínált ingatlan közelében iskola, óvoda, bolt, posta, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, buszmegálló megtalálható. A jelenlegi tulajdonosok 2008 óta élnek a házban, félkészen vásárolták, ekkor a teljes víz, illetve villany hálózat korszerűsítve lett. A tetőteret is ekkor építették be. Itt egy kis nappali, két szoba és wc található. Teljesen lezárható, hűtő-fűtő klímája egy éves. Az alsó szinten a 40 m2-es amerikai jellegű konyhán kívül három szoba, fürdő, wc, kisebb nappali (melyet jelenleg irodának használnak) és egy kamra került kialakításra. A nyílászárók (kívül aranytölgy, belül fehér, háromrétegű üvegezésű, Gealan nyílászárók) alumínium redőnyökkel, szúnyoghálóval ellátottak. Az utcai két alsó redőny motoros, távirányítós vezérlésű. A tető, az új színezés 2022-ben lett cserélve. A dupla garázs (belül egyterű) két db Hörmann, elektromos garázskapuval van felszerelve. Az innen nyíló szuterénban található a kazán és a mosókonyha. A központi fűtés 2016-ban lett kiépítve. Fűtésre használható még a nappaliban található cserépkályha, illetve a H tarifára kötött 3 db hűtő-fűtő klíma is. Gázcsonk az udvarban. A ház kamerákkal és riasztó rendszerrel ellátott, két tároló tartozik hozzá. Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül költözhető. A tulajdonost Mohács, Lánycsók és környékbeli hasonló kaliberű családi ház csere is érdekli. Az ár komoly vételi szándék esetén, minimálisan alkuképes! Ha meg szeretné tekinteni ezt a kiváló állapotú ingatlant hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosétkezőkamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY