Eladó ház Lajosmizse 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lajosmizse 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8248410
Referenciaszám: M288337
Feltöltve: ma

Lajosmizse eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
362 728 Ft/m²
110 m²
Alapterület
862 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lajosmizse kertvárosi részén 110 m2 hasznos alapterületű családi ház 862 m2 telken eladó. Az 1971-ben épült összkomfortos ingatlan aszfaltozott útról nyíló csendes utcában helyezkedik el. A családi ház három szobából, egy közlekedőből, egy konyha-étkezőből, egy kamrából, egy fürdőszoba-WC helyiségből, egy tárolóból, egy 8 m2-es és egy 11 m2-es teraszból áll. Az udvaron több épületből álló, összesen 34 m2 nagyságú melléképület és egy 9 m2-es pince került megépítésre. Az épület beton alapon tégla falazattal, stukatoros fa födémmel, fa tetőszerkezettel és égetett cserép héjazattal készült, körben csatornával ellátott. A homlokzat eredeti, kőporozott, jó állapotú. A külső- és belső nyílászárók eredeti fa szerkezetűek, normál állapotban vannak. A dupla szárnyú ablakok redőnnyel kivitelezettek. A helyiségek parketta-, járólap- és PVC-borítást kaptak. A családi ház összközműves, melyben a régi villanyhálózat (egyfázisú 20 Amper) rendelkezésre áll, a vezetékes víz, a csatorna, a gáz telken belül megtalálható. A kerti locsolásra fúrt kút biztosított. Az otthon melegéről Fég típusú gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, alternatív lehetőségként a melléképületből átvezetve a vegyestüzelésű kazán kiépítésre került, jelenleg nem üzemel. A családi ház két felújított gázbéléses kéménnyel rendelkezik. A melegvíz ellátását vízátfolyós rendszerű gázüzemű vízmelegítő biztosítja. Az udvar körben bekerített, gépjárművek számára az aszfaltozott útról kapubejáró biztosított, sövénnyel, fával és füvesítéssel parkosított. Az ingatlan jelen állapotában lakható, igény szerint átalakításra kiváló lehetőség, alkalmas lehet fiatal családok számára, albérletre való befektetésre egyaránt. A ház jelenleg üres, birtokba adás a kifizetést követően azonnal lehetséges. A családi ház elhelyezkedése kiváló, a település központja pár száz méteren belül elérhető, iskola, óvoda, Polgármesteri Hivatal, posta, gyógyszertár, benzinkút, bevásárlási lehetőség, több multi áruház megtalálható, a tömegközlekedés megoldott. M5 autópálya közvetlenül a város mellett halad el. A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival, CSOK Plusz támogatott hitel kehetőségével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Terasz:
19,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltainé Szentpéteri Emőke Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltainé Szentpéteri Emőke Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY