Eladó ház Lajosmizse 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lajosmizse 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8228627
Referenciaszám: M286696
Feltöltve: 15 napja

Lajosmizse eladó családi ház 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
398 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
31000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lajosmizsén 31000 m2 nagyságú telken két épületből álló tanya és szántó megnevezésű ingatlan eladó. A külterületi ingatlan az M5-ös autópályától 1 km-re, a legközelebbi felhajtó 4,5 km-re található. A gazdasági telken mindkét épület önálló lakhatásra alkalmas. Az egyik ház 46 m2, melyben egy szoba, egy konyha, egy fürdőszoba-WC helyiség és egy 21 m2-es fedett terasz kapott helyet. A másik lakóépület 29 m2 nagyságú, ami egy szobával, egy konyhával és egy fürdőszoba-WC helyiséggel rendelkezik. Mindkét épület víz ellen szigetelt, száraz, vegyes falazatú, állapotuk jó, belülről teljesen felújítottak. A homlokzatok átlagos állapotúak, a tetőszerkezetek fából készültek, bitumenes hullámlemez- és cserép héjazatot kaptak. A helyiségek új burkolatokat, hőszigetelt műanyag nyílászárókat és festést kaptak. A belső ajtók eredetiek, fából készültek. Az aljzaton helyiségenként új laminált padló-, járólap- és PVC-burkolat található. A közművek közül a háromfázisú villany és két darab fúrt kútról történő vízkivétel házi vízművel rendelkezésre állnak. Az összkomfortos épületek fűtéséről külön-külön elektromos kazánok gondoskodnak radiátoros hőleadással, alternatív megoldásként vegyestüzelésű kémények is rendelkezésre állnak. A villamos-hálózat komplett rézvezetékre újrakábelezése, valamint az oszloptól a földkábel teljes cseréje megtörtént. Az ingatlanhoz tartozik még egy 9 m2 nagyságú pince-padlás és egyéb melléképület is. A teljes terület körben bekerített, a megközelíthetőség jó minőségű földes útról, két irányból megoldott, kapubejáró nagyobb gépek számára biztosított, aszfaltos út 800 m-re található. A terület több hrsz-ból áll, együttesen kb. 115x270 m nagyságú, teljesen rendezett, művelés alatt áll, felszíne sík, szabályos téglalap alakú, körben erdő- és mezőgazdasági terület határolja. A két épület szabadonálló és a terület középső részén helyezkedik el. A területen a beépíthetőség igény szerint tovább növelhető. Az ingatlan kétgenerációs lakhatásra, gazdálkodni vágyók, ipari terület kialakításában gondolkodók számára megfelelő vétel lehet, igény szerint a két épület egymástól független teljes különálló két ingatlanná alakítható. A tanya elhelyezkedése kiváló, Lajosmizse infrastruktúrális központja pár km-en belül megtalálható. A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni! Az ingatlan jogilag rendezett, jelenleg is lakott, birtokba adás megegyezés szerint lehetséges. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Jogi és hitel ügyintézés az irodában. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1960
Terasz:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyösszkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltainé Szentpéteri Emőke Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltainé Szentpéteri Emőke Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY