Eladó ház Lajoskomárom 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lajoskomárom 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8227383
Referenciaszám: HZ063230
Frissítve: 2 napja

Lajoskomárom eladó családi ház 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
299 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1659 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balatontól mindössze 23 km-re, a Fejér vármegyei Lajoskomáromban 100 m2-es, tégla építésű lakóház eladóA házban, amely 1659 m2 telken helyezkedik el, három hálószoba, fürdőkádas fürdőszoba, külön toalett, tágas konyha-étkező, található. A konyhához közvetlen kamra kapcsolódik, amely külső bejáratról is megközelíthető. Az épületbe egy nyitott teraszról érkezünk a tágas közlekedőbe, ahonnét a fontosabb helyiségek nyílnak. Jó elrendezésének köszönhetően, kisebb átalakítással akár egy amerikai konyhás nappali is kialakítható, így növelve a hasznos teret. Az épület fűtése jelenleg fatüzeléses kályhákkal megoldott, amelyeket a tulajdonos új lakóhelyére magával visz. A központi fűtés kialakításához gáz az utcában, a ház előtt elérhető. Víz-, csatorna és elektromos áram az épületben található, az internet lehetőséget Telekom biztosítja.Az ingatlan per- és tehermentes, rendezett jogi háttérrel rendelkezik, viszonylag rövid határidővel birtokba vehető.Az ingatlan hitelképes, ajánlom családalapításban gondolkodó, fiatal házaspárnak, akik saját ötleteikkel, kis anyagi ráfordítással igazi otthonná tudják varázsolni ezt a családi házat. Az utca csendes, átmenő forgalomtól mentes, rendezett házakkal, jó szomszédsággal rendelkezik. A telek utcafrontja széles, az udvarban felújítandó vagy bontandó melléképületek találhatóak. A településen többnyire sváb nemzetiségű lakosság él, amely garancia az itt található házak, kertek rendezettségére. Takaros, zöld növényzettel tagolt széles utcák, rendezett, parkosított területek és ápolt terek, kertek jellemzik. A falu lakossága összetartó, rendszeres közösségi és civil baráti körök rendezvényein is (szüreti ünnepség, falunap, farsangi mulatság stb.) képviseltetik magukat. A falu határában található szőlőhegyi kis présházak háborítatlan békéje, a bájos pincécskék és környező horgásztavak hangulatos vidéki kikapcsolódásra csábítanak egész évben. A településen általános iskola, háziorvosi ellátás, fogorvos, gyógyszertár, pékség, cukrászda, élelmiszer és vegyesbolt, sőt benzinkút is megtalálható.Amennyiben felkeltettük érdeklődését, előzetes időpont egyeztetéssel, az ingatlan rugalmasan megtekinthető. Hétköznap inkább a délelőtti órákban, hétvégén előre egyeztetve egész nap mutatható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1971
Erkély:
5,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stóka Andrea Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stóka Andrea Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY