Eladó ház Lajoskomárom 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lajoskomárom 68 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8148750
Referenciaszám: HZ091790
Frissítve: 21 napja

Lajoskomárom eladó családi ház 2 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
219 118 Ft/m²
68 m²
Alapterület
1805 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 146 Ft
Második évtől
61 817 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lajoskomáromban kétszobás, részben felújított lakóház eladó!Balatontól 25 perces autóútra található Fejér vármegyei Lajoskomáromban kínálom megvételre ezt a 68 nm családi házat, a hozzá tartozó 1805 nm telekkel. A házban 2 szoba, konyha, fürdőszoba, gardrób és tárolók lettek kialakítva. Az 50-es években épült ingatlan vegyes falazatú, cserépfedésű, új korszerű műanyag nyílászárókkal rendelkezik, a szoba ablakai szúnyoghálóval és redőnnyel lettek ellátva. Az elektromos áram fel lett újítva (32A és 20A vezérelt), a vízvezeték felújítása is megtörtént, a fürdőszoba is 3 éve lett kialakítva, szennyvízhálózatra kötve. A gáz is újonnan lett bevezetve, konvektoros fűtés lett kialakítva, a konyhában is gáztűzhely üzemel. A nagy kert méretéből adódóan kiválóan alkalmas gazdálkodásra, de az udvar szélessége egy megosztást is lehetővé tesz. Az udvarban bontandó könnyűszerkezetes garázs, felújítandó gazdasági épületek és tárolók is találhatóak. A környezet jellegéből adódóan ideális otthona lehet vidékre vágyó családnak, de a Balaton közelsége miatt, hétvégi háznak is kiválóan alkalmas. Siófok 30 km, a legközelebbi balatoni strand 25 km-re elérhető.  Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, rövid határidővel, akár azonnal birtokba vehető.Megtekintéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stóka Andrea Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stóka Andrea Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY