Eladó ház Lábatlan 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lábatlan 60 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8159317
Referenciaszám: HZ017124
Frissítve: 20 napja

Lábatlan eladó családi ház 2 szobás: 20,9 millió Ft

20,9 millió Ft
348 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
428 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 131 Ft
Második évtől
86 710 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó kis ház!Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját ízlése szerint alakíthassa otthonát, miközben élvezi annak minden előnyét, amelyet ez a két azonosítóval rendelkező, mégis egységes lakás kínál. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant, és tegye az Ön új otthonává!Az ingatlan ára 21 900 000 HUF, ami rendkívül versenyképes az ilyen típusú és adottságú otthonok piacán. Ez a két kis, de praktikus lakás ideális választás lehet fiatal pároknak, kisebb családoknak vagy befektetőknek, akik ki akarják használni a piacon rejlő lehetőségeket.A lakások vegyes falazattal épültek, amely egyedi karaktert kölcsönöz nekik, miközben a gáz cirkó fűtési rendszer biztosítja a kényelmes és gazdaságos hőmérséklet-szabályozást az év minden szakában. Ebben a két azonosítóval rendelkező, mégis összekapcsolt lakásban jelentős megtakarítások érhetők el a fűtési költségeken, miközben egyedi, szerethető otthont hozhat létre.Fedezze fel ezt a különleges ajánlatot: eladó ingatlan, összesen 21 900 000 HUF vételáron. Az ingatlan két kisebb, mégis egységes lakásból áll, amelyek egybefüggő élettérként funkcionálnak, így kiváló lehetőséget biztosítanak bárki számára, aki szeretné otthonát saját ízlése szerint alakítani. Az ingatlanok közepes fényviszonyokkal rendelkeznek, ami kellemes hangulatot teremt a mindennapokhoz.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stróbl Gyöngyi Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 455 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stróbl Gyöngyi Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 455 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY