Eladó ház Kustánszeg 99 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kustánszeg 99 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8215313
Referenciaszám: H489952
Frissítve: 19 napja

Kustánszeg eladó családi ház 3 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
251 515 Ft/m²
99 m²
Alapterület
1372 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 788 Ft
Második évtől
103 305 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kustánszeg egy csendes, nyugodt település Zala vármegyében, amely ideális otthona lehet azoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától és a természet közelségében élni. Jelenleg egy csodálatos 99.47 nm-es házat kínálunk eladásra, amely egy 1372nm-es telken található. Az ingatlan 3 hálószobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, így tökéletes választás lehet egy család számára. Az ingatlan állapota átlagos, de lehetőség van arra, hogy az új tulajdonosok saját ízlésük szerint alakítsák ki az otthonukat. A fűtés gáz (cirko) és vegyes-tüzelésű így a hidegebb hónapokban is kellemesen meleg lesz a lakásban. Az építhető ingatlan típusa és a lehetséges funkciói széles körűek, így az új tulajdonosok számos lehetőséget találhatnak az ingatlan felhasználására. A Jókai út környéke nyugodt és biztonságos, így ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének egy csendes, nyugodt környéken élni. Az autóval közlekedők számára könnyen megközelíthető és a tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak. Az ingatlan környezete tele van előnyös adottságokkal, így az új tulajdonosok számos lehetőséget találhatnak a szabadidős tevékenységekre. A természet közelsége lehetővé teszi a kirándulást, a kerékpározást és a túrázást valamint a horgászat szerelmesei számára a közeli Kustánszegi tó ad lehetőséget. A közeli városokban számos kulturális és szórakozási lehetőség várja az érdeklődőket. Ha bármilyen kérdése van az ingatlanról, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzám, és minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy segíthessek megtalálni az ideális otthont. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és keressen még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölhösné Csilla Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölhösné Csilla Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY