Eladó ház Kunszentmiklós 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kunszentmiklós 68 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8223020
Referenciaszám: 44417
Feltöltve: 20 napja

Kunszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 24 millió Ft

24 millió Ft
352 941 Ft/m²
68 m²
Alapterület
1157 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 940 Ft
Második évtől
99 571 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CasaNetWork Ingatlanhálózat eladásra kínálja a 174601850 számú CSALÁDI HÁZAT Kunszentmiklós csendes részén.  Eladásra kínálunk egy 1157 m²-es telken fekvő, 68 m²-es családi házat, amely vegyes falazatú, kiváló szerkezeti állapotban van. Az ingatlan teljes közművesítéssel rendelkezik, így a városi kényelem minden előnyét élvezheti! Főbb jellemzők: - Telek mérete: 1157 m² - Lakóterület: 68 m² - Falazat: Vegyes - Fűtés: Modern cirkófűtés, amely biztosítja az ingatlan kellemes hőmérsékletét - Kert gondozása: Fúrt kút - Közmű: Összközműves, így az áram-, víz-, gáz- és csatornarendszer kiépítve és működőképes - Komfort: Összkomfortos kialakítás - Elektromos hálózat: Átvezetékelt, korszerűsített rendszer - Szomszédság: Kellemes, jó szomszédokkal. - Az ingatlan tehermentes. Az ingatlan ideális választás lehet mindazok számára, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, de mégis közel a városi infrastruktúrához. A házhoz tartozó nagy telek pedig lehetőséget ad kertészkedésre, pihenésre vagy akár további építkezésre is. Megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/ Amennyiben a 174601850  számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ vagy egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a megadott telefonszámon! Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre. CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Monori Rita CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 319 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Monori Rita CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 319 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY