Eladó ház Kunszentmiklós 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kunszentmiklós 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8153576
Referenciaszám: M281209
Frissítve: 13 napja

Kunszentmiklós eladó családi ház 1+1 fél szobás: 190 millió Ft

190 millió Ft
2 375 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
155277 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 601 193 Ft
Második évtől
788 271 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bösztör, belterületi és külterületi részén egyben eladásra kínálunk VÁLLALKOZÁSI CÉLRA ALKALMAS 23 db külön HRSZ számos belterületi BEÉPÍTETTLEN TERÜLETET 30%-os beépíthetőségű lehetőséggel, ezek összesen 52937 nm területen terülnek el, szintén ezen a belterületi részen 5 db külön HRSZ számos kivett lakóház , udvar megnevezésű ingatlant összesen 9782 nm területtel és ezen BELTERÜLETEK közelében elehelyezkedő 2 db HRSZ számon lévő összesen 92558 nm külterületen elhelyezkedő szántó,legelő területetet, melyből az egyik Natura 2000 területi besorolású. A Kiskunsági Nemzeti park szomszédságában elhelyezkedő , csendes, nyugodt környezetben , mely híres a növény és állatvilágáról , mint pld a HÍRES TÚZOKNÉZŐ túráról, az összesen 155277 nm terület SOK lehetőséget rejt magába. Ezen a különleges adottságokkal bíró BIRTOKON tervező által elkészített tervek alapján, a telkeken egyenként 120nm-es IKERHÁZAK kerültek volna kialakításra NYUGDÍJASOKNAK, NYARALNI vágyoknak így kialakítva egy KOMPLEXUMOT amely köré pihenő övezetet terveztek tenisz pályákkal, parkokkal, úszási lehetőséggel és egyéb szociális kiszolgálási lehetőséggel. Autópálya és a város közelsége miatt, közlekedés szempontjából jó helyen található, TANYASI ÉLET NYUGODT VÁROSI kényelemmel! Most épül a Budapest-Belgrád vasút, és hamarosan az M8 autópálya építése is elkezdődik innen 2 km-re. A belterületi telkek között található egy KIVETT LAKÓHÁZ, UDVAR megnevezésű 120nm-es tetőtérbeépítésű családi ház, mely a kialakítható KOMPLEXUM része lehet. A ház falazata porotherm tégla mely 10cm hőszigetelést kapott, mely színezése az új tulajdonosra vár. A földszinten egy 50nm-es amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, előszoba, spejz, mosókonyha, wc kapott helyet, míg a tetőtérben 3 szoba ,fürdőszoba, konyha, nappali került kialakításra. A ház alatt egy 45 nm-es száraz pince található. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán, gondoskodik radiátoros és padlófűtéses hőleadással, + elektromos fűtéssel. A többi HRSZ számos lakóház udvar megnevezésű területeken további 80 nm-es vályog, 90 nm-es vályog és egy 30 nm es ház és tárolók találhatóak, melybe az áram is bevezetésre került ill több fúrt kút szolgálja a földek öntözését.A pihenő övezeti KOMPLEXUMÁHOZ két TÓ is kialakításra került, egy 50m3-es és egy 150m3-es . Ha felkeltettem érdeklődését várom megtisztelő jelentkezését.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Apostaginé Földi Mariann Kecskemét Nagykőrösi utca 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 350 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Apostaginé Földi Mariann Kecskemét Nagykőrösi utca 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 350 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY