Eladó ház Kunszentmiklós, Móra Ferenc utca 114 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kunszentmiklós, Móra Ferenc utca 114 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7781098
Referenciaszám: HZ039896
Frissítve: 16 napja

Kunszentmiklós eladó családi ház 5 szobás: 28,99 millió Ft

28,99 millió Ft
254 298 Ft/m²
114 m²
Alapterület
723 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 729 Ft
Második évtől
120 274 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó sürgősen családi okok miatt egy kivételes 2 generációs, 114 négyzetméteres családi ház Kunszentmiklóson, mely egy 723 négyzetméteres saroktelken található. Ez a 3+2 szobás, duplakomfortos, amerikai konyhás otthon nemrég esett át teljes körű felújításon. A csatornarendszer cseréjétől kezdve, a szobákban a vadonatúj parkettázáson át, a többi helyiség új járólapjáig és az új nyílászárók korszerűsítéséig minden részletre odafigyeltek. Mindkét épület villamos hálózata is modernizálásra került, réz kábellel.A telek adottságai kiemelkedőek: egy biokert része a birtoknak, mellette termő gyümölcsfák adnak friss alapanyagokat. Állattartásra is minden adott; akár medence vagy kemence építésére is bőven jut hely, sőt, a telek adottságai lehetővé teszik még egy ház építését is. A családi ház megközelíthetősége kiváló, két utcáról nyíló bejárattal rendelkezik, emellett kerti illemhely is a lakók kényelmét szolgálja.A csendes, családias környezet és a kedves szomszédok mellett a helyi infrastruktúra is kiváló: gyógyuszoda, középiskola, heti kétszer termelői piac, vendéglők és fogadók szolgálják a lakók kényelmét. Kunszentmiklós kényelmes közlekedést biztosít, akár buszokkal, akár autóval Budapest csupán 45 perc, míg vonattal a Keleti pályaudvar 30 perc alatt érhető el.Kunszentmiklós ideális választás lehet mindenki számára, aki egy vidéki hangulatú otthont keres, messze a város zajától, mégis könnyedén elérhető távolságban Budapesttől. Családoknak és összeköltözőknek egyaránt kiváló lehetőség, ahol a gyönyörű táj és a természet közelsége minden reggel mosolyt csal az arcokra. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az egyedülálló ingatlan, keressen bizalommal. Ingyenes hitelügyintézésben is állunk rendelkezésére. Várja Önt Kunszentmiklós varázsa, ahol a természet közelsége és a kulturált környezet kellemes kontrasztot alkot. Ebben a békés környezetben megtalálhatja mindazt, ami egy harmonikus otthonhoz szükséges. Élvezze a vidék nyugalmát és a modern kényelmet ebben az igényesen felújított családi házban.Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.Ingyenes hitelügyintézésben is tudok segíteni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY