Eladó ház Kunszentmárton 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kunszentmárton 82 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8289904
Referenciaszám: 171736
Feltöltve: 2 napja

Kunszentmárton eladó családi ház 3 szobás: 13,5 millió Ft

13,5 millió Ft
24 591 Ft/m²
82 m²
Alapterület
549 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 716 Ft
Második évtől
56 009 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171736 hivatkozási számú kunszentmártoni családi ház. A kunszentmártoni családi ház, a következő tulajdonságokkal rendelkezik: - 549m2 rendezett telken - 82 m2 hasznos alapterületű családi ház - melyben kialakításra került, 2 külön nyíló szoba, nappali, konyha, zuhanytálcás fürdő, külön illem helységgel, kamra, közlekedő - a szobák, nappali, közlekedő padozata beton, fürdő helység padozata kerámia lapot kapott - otthon melegét vegyes tüzelésű kazán, illetve gáz konvektorok biztosítják - tetőfedő anyaga cserép - 2022-ben a teljes nyílászárók cseréje megtörtént, mely hő- és hangszigetelt, redőnyökkel ellátott, anyaga műanyag - az családi házhoz tartozik egy, 40 m2-es épület, mely 1 közlekedőből és 2 külön helységből áll, mely kisebb átalakítással, akár egy külön lakrész  is kialakítható - a családi ház előtt fedett terasz, illetve gondozott virágos kert van - a telken ólak, tárolók, és egy nyitott garázs, mely biztosítja autónak a parkolást -  hátsó kertben konyhakerti növények termesztésére is van lehetőség - a kunszentmártoni családi háztól a központ kb 10 perc sétával elérhető - munkahely szempontjából helyileg az ipari parkban lehetséges, de céges járatok is indulnak Phonix Mecanó, illetve a Mercedes Benz            Kecskeméti gyáraiban - Kunszentmárton Budapesttől 140 km-re, Kecskeméttől 57 km-re helyezkedik el, illetve a termálvizéről híres üdülő falutól Cserkeszőlőtől      8 km-re helyezkedik el, ezért befektetésnek is egy kiváló lehetőség Megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kunszentmártoni családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #171736 Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kripnerné Felföldi Rózsa Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 338 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kripnerné Felföldi Rózsa Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 338 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY