Eladó ház Kunmadaras 157 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kunmadaras 157 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8170159
Referenciaszám: M282569
Frissítve: 20 napja

Kunmadaras eladó családi ház 4 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
177 256 Ft/m²
157 m²
Alapterület
527 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 280 Ft
Második évtől
115 751 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó vált Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Kunmadarason, egy 1991-ben épült, beton alapzatú, blokktégla falazatú tetőtér beépítéses családi ház, beton födémmel és pala fedéssel, mely egy 527 négyzetméteres telken terül el. A ház alapterülete 157,4 négyzetméter, melyből az alsó szint 88,3 még az emelet 69,1 négyzetméter. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, mely radiátorokon keresztül fűti a ház helységeit, illetve az emeleti szinten került beépítésre egy split klíma, mely az időjárásnak megfelelően használható fűtésre és hűtésre is. A meleg vizet villanybojler biztosítja mindkét fürdőszobában. A ház méretéből fakadóan akár 2 generáció lakhatására is alkalmas, a földszinten és az emeleten is 2-2 szoba, 1 fürdőszoba és 1 wc is található. A tetőtérbe egy kényelmes falépcsőn juthatunk fel az előszobán keresztül. Minden nyílászáró műanyagra lett kicserélve hőszigetelt üvegezéssel, minden ablakon található redőny, így az árnyékolás is megoldott minden oldalról. Az ingatlan családi otthonnak és nyaralónak is egyaránt alkalmas, tulajdoni lapja per-és tehermentes. A településen elérhető közszolgáltatások közül fontos kiemelni, hogy van háziorvos, fogorvos, patika, művelődési ház könyvtárral, üzletek, szabadidő park. A 34-s főút szeli át a települést, így a buszközlekedés is megfelelő minden irányban. Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra falusi CSOK és kedvezményes hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
I
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágosbútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztián Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 618 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztián Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 618 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY