Eladó ház Kübekháza 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kübekháza 80 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8247863
Referenciaszám: 171178
Feltöltve: 7 napja

Kübekháza eladó családi ház 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
34 279 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1164 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171178 hivatkozási számú kübekházi családi ház. Szeged központjától 20 percnyire Kübekháza csendes kis utcájában eladóvá vált egy 80 nm-es  családi ház 1164 nm-es telken. A házat 1987-ben építették ,falazata tégla,magas lábazaton áll,tetőtere beépíthető,így a lakótér bővíthető. A földszinten előszoba, 2 utcára néző szoba,konyha ,fürdőszoba,külön WC és egy tágas közlekedő található amelyből kijuthatunk az udvarra is. Az udvaron mellékepületek ,garázs is található.A telek hátsó részében egy kis kert is helyet kapott. Az épület állapota jó, felújítását új tulajdonosa végezheti saját izlése és igénye szerint alakíthatja. .A fűtés gázfűtés. Falusi CSOK  igényelhető! Könnyen megközelíthető,közelben buszmegálló,bolt.A településen működik bölcsöde,óvoda és iskola. Ha úgy gondolja,hogy elnyerte tetszését és személyesen is megtekintené az ingatlant akkor keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is! Hívjon a +36 70 432 8191 telefon számon vagy írjon az edit.kele@oh.hu email címre. IRÁNYÁR:39 900 000 Ft. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kübekházi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #171178 Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
B

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kele Edit Julianna Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 432 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kele Edit Julianna Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 432 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY