Eladó ház Kosd 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kosd 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8201826
Referenciaszám: H489170
Frissítve: 23 napja

Kosd eladó családi ház 4 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
800 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
904 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy szépen karbantatott, teljeskörűen felújított családi házat! Az ingatlan Kosd egy csendes utcájában található, aszfaltozott úton jól megközelíthető részén. A falusias hangulatú település, mely ideális helyszín lehet azoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától. Az ingatlan, amit eladásra kínálok, egy tágas 150 nm-es, 2000-ben 38-as téglából épűlt családiház, mely 904 nm-es telken fekszik. Az udvarra belépve azonnal látható a szép rendezetten kialakított, gondozott kert, ahol automata öntözőrendszer lett kiépítve, mely jelentősen megkönnyíti a kertgondozást. Az autók tárolására a garázsban, illetve az udvarban is van lehetőség. A ház 4 szobával, nagy konyhával, 2 fürdőszobával, külön mellékhelyiséggel, szaunával, boros pincével,mosókonyhával és egyéb helyiségekkel rendelkezik, így ideális otthona lehet egy nagyobb család számára is. A terasz 10.55 nm-es, így remek lehetőséget nyújt a szabadban való pihenésre, a családi ebédek, esti beszélgetések megvalósítására. A házban 2011- ben teljeskörű felújítást végeztek, víz, villany (3x16 A),csatorna vezetékek cseréje megtörtént. Az egész házban a lépcsőket Matterstone fahatású betoblapokkal búrkolták, az alsó részen egy szeletelt téglával kirakott boros pincét,és egy négyszemélyes Finn szaunát + zunanyzót+ pihenőrészt alakítottak ki. Az konyhai részt szintén a felújításkor egy magasfényű bútorral koronázták meg, nappaliban egy modern vízteres cserépkályha, ami a radiátorokon keresztűl biztosítja a kellemes hőérzetet, második alternatívaként 2023-ban egy új gázkazánt (kondenzációs cirkó) szereltek fel,így a téli hidegebb hónapokban sem kell tartani a nagy hidegtől. A házban a 270cm-es belmagasság pedig még tágasabbá teszi az ingatlan helyiségeit. A település a Naszály déli lábánál fekszik,Váctól 6 kilométerre, Budapesttől 45 kilométerre, azaz 40 perces autóútra található, a 2-es számú főút irányából közelíthető meg.A településen minden megtalálható, ami a hétköznapi élet kényelmét biztosítja: boltok, iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő. Ajánlom azoknak a házat, akik csendes környezetre vágynak, nem messze a fővárostól, és élvezni szeretnék a vidéki élet nyugalmát. A településen igénybe vehető a CSOK, Falusi CSOK. Amivel segíteni tudjuk az ingatlanvásárlását: -ingyenes bankfüggetlen hitelügyintézés - jogi háttér - földhivatali ügyintézés - értékbecslés - energetikai tanúsítvány készítése Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Terasz:
10,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró-Csitári Tünde Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró-Csitári Tünde Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY