Eladó ház Köröstarcsa 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Köröstarcsa 95 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8203911
Referenciaszám: M285309-4712881
Frissítve: ma

Köröstarcsa eladó családi ház 2 szobás: 4,9 millió Ft

4,9 millió Ft
51 579 Ft/m²
95 m²
Alapterület
402 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békés vármegye, Köröstarcsán, vályog falazatú, 95 m2 alapterületű felújítandó állapotú, összközműves családi ház eladó! Köröstarcsa község, a vármegyeszékhelytől Békéscsabától gépjárművel 30 perc távolságra, a vármegye középső részén Mezőberénytől északra található, a Kettős-Körös bal partján. A települést átszeli a 47-es főútvonal. A telek 402 m2 területű. A lakóépület 2 szoba, konyha, előszoba-közlekedő, kádas fürdőszoba, kamra, üvegezett folyosó kialakítású. A fűtés gázkonvektorokkal illetve kályhával történik. Az ingatlanhoz melléképületként, sertésól, tyúkól, füstölő, galambdúc is tartozik. A tulajdonos vállalta, hogy az adásvételi szerződés megkötése előtt elvégezteti a ház belső festését. A településen Napközi otthonos óvoda, bölcsőde, Általános iskola és Alapfokú Művészeti iskola működik, ki van építve a Háziorvosi és a Védőnői szolgálat, valamint Fogorvos is praktizál. A Kettős-Körös és holtágai, valamint a liget mellett kialakított horgásztó remek lehetőséget kínál a horgászat szerelmeseinek. A Körös partján szabad strand és hajókikötő várja a pihenni vágyókat. A környéken különösen sok a fácán, az őz és a vadnyúl, így a település a vadászok körében is közkedvelt. Az ingatlan vásárlására és bővítésére és/vagy felújítására FALUSI CSOK is igényelhető! A családi ház egyezség esetén, azonnal birtokba vehető. Amennyiben érdeklődését felkeltettem, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! ----------------------Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, személyre szabott megoldásokat kínálunk, melyek ügyintézése díjmentes. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
G
komfortoscsendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ingatlan-tanácsadó Labos Péter OTPip - Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 475 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ingatlan-tanácsadó Labos Péter OTPip - Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 475 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY