Eladó ház Körösladány 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Körösladány 90 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8191621
Referenciaszám: 648956
Frissítve: 7 napja

Körösladány eladó családi ház 2+1 fél szobás: 23,7 millió Ft

23,7 millió Ft
263 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
953 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 991 Ft
Második évtől
98 326 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Belül teljesen felújított, kívül is rendben tartott, tágas, jó elrendezésű 90m2-es kockaház Eladó Körösladány központjában, kellemes környezetben egy jó fekvésű, kiváló állapotú, tégla falazatú kertes ház. Az ingatlan 1971-ben épült, 90 m² lakótérrel és 953 m² telekterülettel rendelkezik. A lakóház napsütötte, utcafronti szobái nyugati tájolásúak, minden helyisége világos, tágas kialakítású. A ház elosztása miatt tökéletes választás lehet többgyermekes családok számára, helyiségei 2 szoba, egy félszoba, étkező, főzőfülke, kamra, fürdőszoba, közlekedő, kazánház. A főépülethez csatolt melléképület 1980-ban vegyesfalazattal épült, kifejezetten a benne kialakított két kamra, illetve nyári konyha ideális szellőzése miatt, ezzel a kolbász penészedését teljesen kizárták. Az ingatlan főbb jellemzői: + 90m2 lakótér, 953m2 telek, 15m2 melléképület, 8m2 terasz, 40m2 gazdasági épület, fedett kocsibeálló + a lakóház fűtése kétféle módon, gázcirkó kazánnal, illetve egy újszerű vegyes tüzelésű kazánnal történik, + 2018-ban fel lettek újítva a kémények és a hozzá tartozó fűtésrendszer, az összes radiátor új + 2010-ben fürdőszoba felújítás történt a teljes víz- és csatornahálózat cseréjével + 2020-tól a ház belső terei folyamatosan modernizálva lettek, minden helyiség esztétikus, új burkolatot kapott + a külső nyílászárók korszerűsítve lettek, az utcafronti szobák fa szerkezetűre, szúnyoghálóval, redőnyökkel, míg a többi ablakok és a bejárati, illetve hátsó ajtó műanyagra lettek cserélve + egy éve a ház belső falai tisztasági festésen estek át + a lakótér hűtését egy klíma berendezés látja el + a biztonságról külső kamerarendszer gondoskodik + az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető A parkosított belső udvarban gondozott virágoskert, az előkertben mindig színpompás növények, fűszerkert található, elől és hátul kis terasz, illetve egy fedett kocsibeálló lett kialakítva. A körülkerített hátsó udvarban jó állapotú gazdasági épületek, használható ólak, fészerek, fatároló található, mögötte gyümölcsfákkal beültetett kertrész. Az ingatlan a város központjához közel helyezkedik el, ám mégis csendes, nyugodt környéken. Ha szeretne biztonságos, családias környezetben egy jól megközelíthető, parkosított udvarú kellemes otthonban élni, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget, személyes megtekintésért keressen elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
D
teraszmelléképületklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Brigitta Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 956 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Brigitta Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 956 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY