Eladó ház Körösladány 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Körösladány 82 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8186646
Referenciaszám: 726998
Frissítve: 5 napja

Körösladány eladó családi ház 3 szobás: 9,2 millió Ft

9,2 millió Ft
112 195 Ft/m²
82 m²
Alapterület
507 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 110 Ft
Második évtől
38 169 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Otthonteremtés céljára, stabil tégla falazatú kertes ház, ami egy jó lehetőség arra, hogy az új tulajdonos saját ízlése szerint alakítsa át időtálló otthonát. Eladásra kínálunk egy 82 m²-es tégla falazatú, összközműves kertes házat a Békés megyei Körösladányban. Az ingatlan 507 m²-es telekmérettel rendelkezik, nyugodt, családias környezetben helyezkedik el. A ház állapota teljes felújítást igényel, néhány fontos 2016-ban elvégzett munkafázis kivételével, melyekre az új tulajdonosnak már nem kell költeni: + új víz- és csatornahálózatot építettek ki + új fürdőszobát alakítottak ki, épített tusoló tálcával + a szobák aljzatát lebetonozták + a melléképületet lebontották, az udvart kitakarították + a ház elé új, beton falazatú kocsibejárót építettek. A lakótérben két tágas szoba, konyha, kamra, étkező, nappali és egy fürdőszoba található. A jó elrendezésnek köszönhetően a helyiségek tágasak és világosak, az utcafronti szobák redőnnyel felszereltek. Az ingatlan fűtése parapetes konvektorokkal van megoldva, melyek biztonságos, külső szellőzőnyílásokkal rendelkeznek. A ház tetőszerkezete kiváló állapotú, padlástere tárolásra alkalmas. A lakóházhoz tartozó ideális méretű kertrész vagy udvar sokféleképpen hasznosítható. Bőven jut hely hangulatos terasz, grillező, konyhakert, illetve garázs vagy gépjármű beálló kialakítására is. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba adható. Ha nyugodt környezetben szeretne egy statikailag erős szerkezetű, felújítandó ingatlant vásárolni, akkor személyes megtekintésért kérem keressen elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
D
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Brigitta Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 956 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Brigitta Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 956 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY