Eladó ház Koroncó 123 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Koroncó 123 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7675956
Referenciaszám: 329965
Frissítve: 26 napja

Koroncó eladó családi ház 5 szobás: 79,49 millió Ft

79,49 millió Ft
646 260 Ft/m²
123 m²
Alapterület
1024 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 251 520 Ft
Második évtől
329 788 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ, TÉGLA CSALÁDI HÁZ KORONCÓN. Álmodja meg otthonát Győrtől egy karnyújtásnyira, a 10 km-re elhelyezkedő, csendes, jó fekvésű falusias lakóövezetben. Minimalizálja a rezsit hőszivattyúval, a hőszivattyú a jelenleg elérhető legkorszerűbb fűtési rendszer. H tarifás mérővel kerül kialakításra. Napelemmel kombinálva 0 Ft-ra is kihozható a rezsi! /napelem előkészítéssel/ A telek összközműves, igény szerint gázkazánnal is kialakítható a fűtés. Minőségi anyagokból, megbízható kivitelezőtől! A hőszivattyúnál is ragaszkodnak a prémium minőséghez! A HÁZ emeltszintű fűtéskész állapotban kerül átadásra. Az ár tartalmazza a telek árát és a murvás utat is. Amit kínálunk: - 847 m2 telken elhelyezkedő, hőszivattyúval felszerelt, emeltszintű FŰTÉSKÉSZ, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ. - 123 m2 alapterületen, tágas előszoba, közlekedő, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI, kamra, + 4 HÁLÓSZOBA, gardrób, háztartási helyiség, fürdő - wc, és még külön is egy wc. - 4,31 m2 fedett belépő - 22,62 m2 fedett terasz az árban, ezenkívül autóbeálló lehetőség. - A telek felosztását tartalmazó használati megosztással! A ház tervezése során a tágas terekre és élhetőségre törekedtek, valamint hogy modern, de otthonos legyen. Az alap helyiségeken kívül kialakításra kerül gardróbszoba és háztartási helyiség. A telken fúrt kút is található és számos gyümölcsfa, mint szilva, barack, füge. Jó közlekedés, sűrű autóbuszjárat, a faluban működik iskola, óvoda, élelmiszerboltok, posta minden ami a hétköznapi élethez szükséges. Az M83-as gyorsforgalmi út 2023-ban elkészült, így a térség kistelepülései könnyen megközelíthetőek. A menetidő így jelentősen lecsökken. Koroncó felkapott, fiatal családok is szívesen választják otthonteremtés céljából. Műszaki tartalom az új energetikai elvárásoknak megfelelően: - BB-s energetikai tanúsítvánnyal - Porotherm 30 N+F tégla falak, Porotherm 10 N+F válaszfalak - Cserépfedés: Terrán Synus barna színben - Műanyag ablakok, beépített redőny - 15 cm-es Austrotherm AT-H80 homlokzati hőszigetelés - Fa födém, 30cm Ursa tekercses üveggyapot szigeteléssel - Fűtése: hőszivattyú padló-, falfűtéssel és hűtéssel - napelem előkészítéssel Bővebb információért és műszaki paraméterekért hívjon bizalommal! 06-30-7830075 A FŰTÉSKÉSZ ÁR : 79 490 000 Ft /AZ ÁR MEGEGYEZIK A BERUHÁZÓI ÁRRAL!/ Ragadja meg az alkalmat és hívjon, akár hétvégén is! Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom, ügyvédi szolgáltatással és díjmentes, bankfüggetlen CSOK Plusz és hitelügyintézéssel. A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra. Keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhateraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Velki Nagy Viktória Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 783 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Velki Nagy Viktória Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 783 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY