Eladó ház Környe 156 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Környe 156 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8250716
Referenciaszám: 0942
Feltöltve: ma

Környe eladó családi ház 3 szobás: 126,6 millió Ft

126,6 millió Ft
811 538 Ft/m²
156 m²
Alapterület
663 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 400 585 Ft
Második évtől
525 237 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Családi Ház Környèn Gamma House Ingatlaniroda jóvoltából eladásra kínálunk egy 663 nm-es telken fekvő, 156 nm-es családi házat. Ideális választás azok számára, akik nyugodt, zöld környezetre vágynak. Az ingatlan 3 szobával, 1 fürdőszobával és egy kamrával rendelkezik, így kényelmes életteret biztosít családok számára. Főbb jellemzők: - Szobák: 3 - Fürdőszobák: 1 - Kamra - Garázs: 2 férőhelyes - Terasz - Padlófűtés - Hűtő-fűtő mennyezet - Fény csatorna Az ingatlan csendes, zöld övezetben található, ideális helyszínt biztosít a pihenéshez és a családi élethez. Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, lépjen kapcsolatba velünk! Magyar Szabina 0620/2108642 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY