Eladó ház Környe 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Környe 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8107263
Referenciaszám: H484519
Frissítve: 1 hónapja

Környe eladó családi ház 6 szobás: 69,75 millió Ft

69,75 millió Ft
498 214 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1440 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 220 701 Ft
Második évtől
289 378 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan Környe szentgyörgypusztai részén található belterületen. A ház jellemzői: - 4hálószobával,illetve 2 nappalival rendelkezik - Külső falazata 5cm szigeteléssel van ellátva, illetve a födém is le lett szigetelve. - Melegvizet és a fűtést Saunier Duval gázkazán biztosítja, illetve vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. - A komplett tetőszerkezet fel lett újítva 15évvel ezelőtt, azaz betonfödémet és beton koszorút kapott, illetve a gerendák, lécezés, cserepek is ki lettek cserélve. - A jó szellőzés érdekében jó minőségű faablakokat szereltek be. - A szobákban laminált parketta van, a többi helyiségben járólap. - Igény esetén az alaprajzi elosztás szerint, akár 2 generáció együttélésére is alkalmas lehet. - 2 fürdőszobával rendelkezik. - A ház egy része alatt pince helyezkedik el. A kertről: - A lakóház mögött található nyárikonyha, kazánház, fatároló és egyéb tárolók - A terület részben füvesítve van, ahol frissen ültetett gyümölcsfák vannak. Ezenkívül van körbekerített veteményes, kutyakennel is. - A telek közepén található 2 beállásos kocsibeálló. A környékről: - Környe Szentgyörgypuszta Tata-Tatabánya-Környe között helyezkedik el fél úton, 10-15perc autóútra. -A környező utcákat kis átmenő forgalom, csend, nyugalom jellemzi. - A Tatabányai Ipari Parkban található gyárak 5-10perces autóúttal megközelíthetőek, de akár kerékpárral is megközelíthető. - Kerékpárral megközelíthető a tatai Öreg-tó és környéke. A környező szántóföldek mentén nagy sétákat lehet tenni. - A háztól pár száz méterrel lóistálló is található, ami kiváló lehetőség bértartásra és a gyermekek lovagoltatására. További információért várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács András Otthon Centrum - Tata - Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács András Otthon Centrum - Tata - Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY