Eladó ház Kondoros 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kondoros 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8028252
Referenciaszám: 167997
Frissítve: 13 napja

Kondoros eladó családi ház 3 szobás: 29,4 millió Ft

29,4 millió Ft
54 749 Ft/m²
100 m²
Alapterület
537 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 027 Ft
Második évtől
121 975 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167997 hivatkozási számú kondorosi családi ház. A kondorosi családi ház jellemzői: - A családi ház kedvező helyen, közel a városközponthoz található, - A lakóház hasznos alapterülete:100 m2, - A telek nagysága: 537 m2,  - A házban van 2 szoba, 1 amerikai konyha,1 fürdőszoba, nappali, kamra és egyéb hasznos helyiségek, - Beton alapon, beton lábazattal tégla falazatú szigetelt nemes vakolattal ellátott épület, - műanyag nyílászárók (bejárati ajtó, és összes ablakok ) hang és hő szigetelt,redőnyökkel felszerelt, - az épület teljes tetőszerkezete kicserélésre került, gerendák cserép léc, eközben szigetelés és pára elszívó fóliát kapott - Az épület nagyon jó állapotú,teljes felújításon eset át egyedi igény szerint lett kialakítva - Az ingatlan fűtése gáz konvektorról megoldott - A telek körbe kerített zárt és rendezett,ezáltal biztonságos minden tekintettben - az ingatlanhoz tartozik nyári konyha tárolok kamra műhely gabona tároló góré ólak és több hasznos helyiségek garázs is. - az ingatlan rendkívül alkalmas nagy  családoknak, két generációnak vagy adottságait tekintve szinte bármilyen vállalkozásra. - úgy mint fodrászat kozmetika, vagy egyéb szélsőséges vasipari tevékenységre. -Az ingatlan teljesen felújított állapotú az árat ennek megfelelően határoztuk meg.   Minden érdeklődőnek lehetőséget biztosítok az ingatlan megtekintésére részletes átvizsgálásra. RENDKÍVÜLI EGYEDI AJÁNLAT CSAK ITT TALÁLHATÓ Kérem tekintse meg az ingatlanról készült képeket.,és panoráma felvételeket Szucsik István Kiemelt  ingatlan értékesítő  20/ 263-3449 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kondorosi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167997 Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY