Eladó ház Komárom 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Komárom 72 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8250705
Referenciaszám: 0915
Feltöltve: ma

Komárom eladó családi ház 2+1 fél szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
680 556 Ft/m²
72 m²
Alapterület
457 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 155 045 Ft
Második évtől
203 291 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Komárom központi helyén eladó tégla építésű,cseréptetős,72 nm-s családi ház,mely CSOK pluszra is alkalmas. A ház a város egyik lehető legjobb utcájában helyezkedik el,pár lépésre van a termál fürdő,hideg-meleg vízzel,egész évben használható,és minden amire a mindenapi élethez szükség van pár perc sétával megközelíthető. A házzal szemben liget van,kellemes sétákat lehet tenni benne,és a környezet is csendes és igazán barátságos. A telek sarok telek,aminek óriási előnye,hogy a ház előtt illetve a ház melletti mellékutcában is lehet ingyenesen parkolni,ami különösen jó ha családot vagy baráti társaságot hívunk. Az udvaron van kiskonyha,kerti eszközöknek tároló,és egy garázs szerelő aknával és a garázs előtt is tud parkolni két autó,bent az udvaron. A kertben vannak szépen termő gyümölcsfák,és pihenésre alkalmas füves rész. A házban van két nagyobb szoba és egy fél szoba,konyha,spejz,fürdő-wc egy helységben. Az itt található bútorok igény szerint a vételár részét képezik,a konyhabútor használható, teljesen jó állapotú. A fürdőszoba jelen állapotában is használható,jól karban tartott,de az új tulajdonos a saját igényeinek megfelelően természetesen alakíthatja. A konyhában van egy kis spejz és itt található a padlásfeljáró. Ez a ház egy igazán kivételes kínálat az elhelyezkedéséből adódóan,mivel minden közel van,maga a ház megkímélt,biztos alapokon nyugvó ingatlan,ha szeretné megtekinteni,hívjon bizalommal nézzük meg együtt. Ár : 49 000 000.- Ft Kun Judit 06204400145 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY