Eladó ház Komárom 98 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Komárom 98 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8098893
Referenciaszám: 327691
Frissítve: 27 napja

Komárom eladó családi ház 3 szobás: 95,8 millió Ft

95,8 millió Ft
977 551 Ft/m²
98 m²
Alapterület
4282 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 303 128 Ft
Második évtől
397 455 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fontos Önnek a határ, az ipari park közelsége? Komárom Koppánymonostorhoz közeli részén ( az 1. sz. főúton) eladó egy 98 nm -es felújított családi ház 2135 nm telken. A családi ház 40 méter távolságra fekszik az utcafronttól. Az ingatlan jelenleg két területen található, egybe van nyitva, melyen kertészeti vállalkozás működik. Ennek köszönhetően többszáz díszfa, díszcserje, növényritkaság, kerti tó teszi varázslatossá a ház körüli területet. Az ingatlan az 1960 -as években épült, 2009 -ben felújításon esett át, melynek keretében teljes tetőcsere valósult meg, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelt szigetelt műanyag nyílászárók kerültek felhelyezésre, valamit egy szobán kívül az összes helyiség vezetékcseréje megtörtént. . 3 fázis és kedvezményes H tarifa kiépítésre került.Az ingatlan bővíthető, tetőtere beépíthető. Elosztása: előszoba, Wc, külön fürdőszoba zuhanyzóval, 3 szoba, konyha étkezővel. Fűtését a melléképületben felszerelt kombi gázkazán biztosítja hőleadó radiátorokkal, amely a meleg vízről is gondoskodik. Az ingatlanhoz tartozó melléképületben, melynek méretei 2x16 nm, zuhanyzó, mosdó, Wc került kialakításra. A kerti dolgok tárolására egy hatalmas lemeztároló áll rendelkezésre. Az öntözéshez ásott kút biztosítja a vízellátást. A két terület ( összesen 4282 nm ) elsősorban egyben eladó, de külön is megvásárolható az igénynek megfelelően. Családi ház: 1. Családi ház 98 nm 2 135 nm területen 63,6 Mft Építési telek 2 147 nm területen, ennek áráról kérem érdeklődjön az elérhetőségek bármelyikén. Az alaprajz tájékoztató jellegű. Az ingatlan per és tehermentes. Kiválóan alkalmas akár befektetési célra, akár saját részre, kertészkedni vágyóknak. A belváros, M1 autópálya, 1-es főút rövid idő alatt megközelíthető. Buszmegálló az ingatlan közvetlen közelében található. A városban számos üzlet, bevásárlóközpont, strand, gyógyfürdő, iskola, óvoda, bankfiók megtalálható. A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra. Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést: - bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK - energetikai tanúsítvány - értékbecslés - ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás Az ingatlan megtekintéséhez várom hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
pincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jószelics Beáta Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 253 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jószelics Beáta Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 253 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY