Eladó ház Komárom 132 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Komárom 132 nm
Hirdetéskód: 7829706
Frissítve: 2 hónapja

Komárom eladó családi ház 4 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
378 030 Ft/m²
132 m²
Alapterület
560 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A 2000-ben épült kétszintes lakóház a fő út mellett található. Szolgálhat több gyermekes család lakhatásaként, vagy akár két generáció együttélésére is kialakítható. A házban 3 db szoba + koztuk levo pihenohelyiseg , es tagas (sarokkadas tetoteri ablakkal ellatott) vilagos furdoszoba az emeleten talalhato. A nagyszobabol hatalmas teraszra( 40 nm) lepunk ki, amely meg tovabbi biztonsagi (vedokorlat) felszerelest igenyel. Also szintre harom bejaraton tudunk az udvarbol bejutni .Itt talalhato az utcara nezo hatalmas nappali, konyharesz egybenyilo etkezovel, tagas éléskamra, kulon gardrobresz, zuhanyzos furdoszoba, kazanhaz es egy kis dolgozoszobanak berendezett helyiseg. Az épületben régebben (10 eve) üzlethelyiség is működött, külön külső bejárattal , igy az továbbra is kialakítható vállalkozásra. Jelenleg nappalikent van berendezve udvari bejárattal, de ajtó nyílik rola az étkezőbe is. Három melléképület (amelybol 2 hozza van építve a házhoz , szinten befejezésre szorulnak belsőleg. Egy zart es egy nyitott garázsból + különállóan egy kisebb, bicikli vagy fatárolóból áll. A nyitott tároló nyari pihenohelykent is kialakithato. A telek hosszúkás területű , hatrafele nyulo. Nyaron kellemes pihenest nyujt a - kiserdei hangulatu magas fakkal ellatott zöld disznovenyekkel, fugefakkal beultett terulet. A bejarati udvarreszen szinten kellemes hangulatot arasztanak a hatalmas moogyorobokrok.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
DD (2016-2023-as besorolás)
összkomfortosgarázsétkezőkamragardróbteraszmelléképületkábeltévéinternet

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 614 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 614 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY