Eladó ház Komárom, Szőny 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Komárom, Szőny 90 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7793662
Referenciaszám: 163411
Frissítve: 9 napja

Komárom eladó családi ház 3 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
33 593 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1158 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 086 Ft
Második évtől
161 388 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Komárom Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163411 hivatkozási számú komáromi családi ház. Az eladó komáromi családi ház jellemzői: 1szobás illetve 1,5 szobás lakás beszámítás lehetséges értékegyeztetéssel Komárom, Molaj, Almásfüzitő területén! - két különálló lakrész, de akár egy lakótérré is alakítható - fekvése: Észak - Kelet - telek területe: 1158m2 - lakótér hasznos területe: 48m2 + 43m2 - épületek: három kamra, pince kb 12m2 alapterülettel a ház alatt - építés éve: 1977. - falazat: tégla - födém: beton gerenda, betontálcával - tető: fa szerkezet cserép fedéssel - nyílászárók: rég fa szerkezetű, kivéve az egyik szobában, ahol műanyag - elektromos hálózat: réz vezeték - fűtés: egyedileg megoldott- helyiségenként fűthető fa tüzelésű kályhával, kandallóval - közművek: elektromos áram éjszakai-nappali 20-20A, városi vezetékes víz és csatorna, gáz csonk a telken belül, fúrt kút Közelben buszmegálló, patika, posta bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő megtalálható. Város központja 5 perc gépjárművel. A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek megadásra, bővebb tájékoztatást személyes találkozó alkalmával kaphat. Amennyiben csendes kertvárosi környezetben képzeli el új otthonát, akkor megtalálta! Amennyiben a komáromi eladó családi ház felkeltette érdeklődést, vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkban kérem hívjon bizalommal! Dózsa Anett Vezető ingatlanértékesítő Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó komáromi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163411 Az Openhouse Komárom Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dózsa Anett Openhouse Komárom Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dózsa Anett Openhouse Komárom Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY