Eladó ház Kóka 250 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kóka 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8088485
Referenciaszám: HZ042541
Frissítve: 23 napja

Kóka eladó családi ház 9 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
299 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
2158 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagy családosok, összeköltözők figyelmébe ajánlom!!!Eladásra kínálok Kókán egy 2009 - ben épült, 250 nm-es 6 szobás, 3 amerikai konyhás nappalis, ytongból készült családi házat.Az ingatlan három különálló lakrészből áll, mely teljesen külön bejárattal van ellátva.Fűtése vegyestüzelésű kazánnal és klímákkal megoldott.Villanyóra külön almérő órákkal van felszerelve.Melegvíz ellátása 2 db bojlerról történik.Főbb jellemzői:1.    lakás földszinti-    2 szoba-    amerikai konyhás nappali-    közlekedő-    fürdő + wc-    háztartási helyiség, ahol a vegyestüzelésű kazán és a bojlerek is megtalálhatók-    fedett terasz2.    lakás földszint + emelet-    2 szoba-    amerikai konyhás nappali-    fürdő + wc-    fedett terasz, mely a földszinten és az emeleten is megtalálható3.    lakás emelet-    2 szoba-    amerikai konyhás nappali-    fürdő + wc-    fedett terasz ahová a nappalin keresztül jutunk ki-    erkély, mely az utcára néz és a szobákból  lehet kimenniAz ingatlan a külső színezés előtt kapott egy 5 cm-es dryvit szigetelést.Nyílászárók műanyagok thermo üvegezésűek.Telek mérete 2158 nm- es melyen  állattartás, növénytermesztés kialakítható. Jelen állapotban állatok vannak a nagy területen, ahol szabadon lehetnek, mert a telek körbe van kerítve.Parkolás az utcán és az udvaron több autószámára megoldott.Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség 10-15 perc séta távolságra található.Busszal Sülysápra onnan vonattal vagy a közvetlen távolsági busszal Budapestre jutunk el.          

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2009
Erkély:
16,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Giczi Andrea Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Giczi Andrea Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY