Eladó ház Kocsola 93 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kocsola 93 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7892294
Referenciaszám: HZ099854
Frissítve: 16 napja

Kocsola eladó családi ház 2 szobás: 9,5 millió Ft

9,5 millió Ft
102 151 Ft/m²
93 m²
Alapterület
716 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 060 Ft
Második évtől
39 414 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kocsolán eladó családi ház gyerekbarát környékenA falu a dunántúli dombvidéken, Tolna vármegye délnyugati szegletében helyezkedik el, a 61-es főút a község mellett, annak központjától nyugatra vezet el Tamási felől Dombóvár irányába (mindkét várostól nagyjából 20–20 kilométerre fekszik). A tégla szerkezetű polgári házban egy vegyesbolt is kialakításra került, ami könnyedén átalakítható lakórésszé. Így egy 90 négyzetméteres családi ház, vagy akár két külön bejáratú lakórész is kialakítható. Az ingatlan első részében került kiépítésre az üzlet vizesblokkokkal, a hátsó részben pedig egy külön bejáratú lakrész, ami 2 szobából, konyha étkezőből, fürdőszobából, külön WC-ből és előtérből áll.A vegyesbolt fűtése egy nagy cserépkályhával megoldott, a lakótér melegét egy kandalló biztosítja. 2016-ban új fa nyílászárók kerültek beépítésre, valamint a hideg és meleg burkolatok cserélve lettek, a fürdőszoba modernizálva lett. A pala tetőre bitumenes borítás került a beázás és az időjárási viszontagságok elkerülésére.Az ingatlan egy csendes, nyugodt utcában található egy játszótérrel szemben, ezért kiváló választás lehet családosok számára is.Amennyiben szeretné a boltot tovább üzemeltetni, akkor ahhoz a jelenlegi tulaj a teljes berendezését és a hozzá tartozó kenyértárolót is átadja. Az árukészlet leltár után megállapított áron átvehető!A tulajdonviszony rendezett, 1/1 arányú. Az ingatlan, ami remek lehetőségeket rejt, per és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Duna House - Dombóvár, Hunyadi tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Duna House - Dombóvár, Hunyadi tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY