Eladó ház Kocs 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kocs 77 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250694
Referenciaszám: 0890
Feltöltve: ma

Kocs eladó családi ház 2 szobás: 17,5 millió Ft

17,5 millió Ft
227 273 Ft/m²
77 m²
Alapterület
620 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 373 Ft
Második évtől
72 604 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kocs központjában, közel az iskolához eladó 77m2-es családi ház! Ez a tágas, jól elrendezett ingatlan kiváló lehetőséget kínál mindazoknak, akik csendes, de fejlődő környéken keresnek otthont. Az alaprajz alapján az ingatlan rendelkezik: 2 tágas szobával, konyha+étkező és kamra résszel, fürdőszobával, több tárolóval és egy garázzsal is. Az ingatlan szerkezeti jellemzői: A tető betonfödémes és betoncserepes, amely tartósságot és stabilitást biztosít. A falak tégla és részben vályog, így biztosítva a megfelelő hőszigetelést. A házba a gáz bevezetésre került, jelenleg konvektoron keresztül üzemképes. A környéken több újépítésű ház található, ami hozzájárul a folyamatos fejlődéshez és az ingatlan értékének növekedéséhez. Kiváló lehetőség családoknak vagy azoknak, akik szeretnének egy nagyobb, jól elrendezett otthonba költözni. Tata és az autópálya kocsival kényelmesen pár perc alatt megközelíthető. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Kiss Szandra +3620 5604110 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY