Eladó ház Kiszsidány 134 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kiszsidány 134 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8181950
Referenciaszám: HZ054541-4695317
Frissítve: 2 napja

Kiszsidány eladó családi ház 2 szobás: 36,9 millió Ft

36,9 millió Ft
275 373 Ft/m²
134 m²
Alapterület
2269 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 758 Ft
Második évtől
153 091 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Költözhető állapotú, hangulatos családi házat keres tágas kerttel, melléképületekkel?Ezt a jelenleg 2 szobás több bővítési lehetőséggel is rendelkező házat ajánlom figyelmébeAz elmúlt évek során több modernizálást is megcsináltak a tulajdonosai.A tégla falazatú ház oldalfalai és a padlás felől is szigetelt(40 cm). A belső falon a folyosó irányában műanyag hőszigetelt ablakokat kapott illetve a falon hőszigetelést helyeztek el. A villany vezetékek cseréje rézre 2015-ben megtörtént, nagyban csökkentve a villanyszámlát. Három fázis elérhető. A melegvizet a vegyes tüzelésű kazán mellé kötött bojler biztosítja, nyári hónapokban pedig egy villanybojler is rendelkezésre áll. A vízvezetékek cseréje is megtörtént.Az ingatlan homlokzatfestése és a bejárati ajtó cseréje 2018-ban történt.Az ingatlan a fő bejáraton túl a kert irányából is megközelíthető, igény esetén két független lakrészre bontható. A lakótér a padlástér irányába tovább növelhető. A 2010-ben teljesen felújított tetőn, megfelelő tető ablakokkal mindezt előkészítették, már csak a helyiségek kialakítása szükséges gipszkartonozással, valamint egy lépcső kiépítésével.A nyugodt faluban található ház utca frontról teljesen privát és a hátsó kert a nyugalom paradicsoma gyümölcsfákkal, konyhakerttel. Az ásott kútról automata öntözéssel táplálhatja az első udvar gyepét és gyönyörű virágait.A melléképületek felett is található padlás további tárolási helyet biztosítva. Itt is rendbe tették a tetőt.A ház fenntartási költsége átlagosan 28-32 000 Ft fűtéssel, teljes áram és víz fogyasztással együtt.A ház lakható állapotban van, egy tisztasági festéssel és némi esztétikai felújítással kellemes élhető otthona lehet családjának. Helyigényes a hobbija? Vagy csak szeret fúrni faragni? Szüksége van műhelyre? Esetleg gyümölcsöt/zöldséget szeretne termeszteni? Vagy állatokat tartani? Itt mindez lehetséges. A tágas lakrészen felül több jó állapotú melléképület várja.Kiszsidány Kőszegtől és az osztrák határtól 10 percre. Az új tulajdonos kisebb nagyobb munkálatokkal könnyen a sajátjává teheti, majd a kis Falu beborotválási hagyomány részese lehet egy kellemes mulatozással egybekötve, hiszen itt mindenki teljesképp összetartó, hagyomány őrző, nem utolsó sorban nagyon segítőkész! Falu busz szolgáltatás adott, apróknak és nagyoknak egyaránt. Egy kényelmes kb.10 Perces sétára(-1 perc autóval) található a szomszédságban Horvátzsidány, Iskola, Óvoda, Bölcsöde, Focipálya, Orvosi rendelő, Fogászat, Falatozó, szinte minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükség van. Naponta érkeznek friss áruk a boltokba gondolva a koránkelőkre is hiszen Benő Csemegeboltja már hajnal 5:00 órától várja a vásárlóit!Méltán állíthatom hogy gyönyörű rendezett kis Falu és folyamatos gondozás/karbantartás odafigyelés jellemzi. Hirdetésem felkeltette az érdeklődését? Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1901
Energetikai besorolás:
G
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs István Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 30 505 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs István Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 30 505 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY