Eladó ház Kisújszállás 165 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kisújszállás 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8260069
Referenciaszám: M288790
Feltöltve: 3 napja

Kisújszállás eladó családi ház 5 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
211 481 Ft/m²
165 m²
Alapterület
646 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 746 Ft
Második évtől
145 208 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász Nagykun Szolnok vármegyében Kisújszálláson, megvételre kínálok egy 1975-ben tégla építésű 165,5nm-es összkomfortos, két generáció számára is kiválóan alkalmas családi házat. Az alsó szinten 2 szoba, nappali, ebédlő, főzőfülke, kamra, fürdőszoba, wc, és kazánház került kialakításra. A felső szinten 3 szoba, fürdőszoba, gardrób szoba, 2 közlekedő és egy erkély található. Az otthon melegéről gázcirkó gondoskodik. Ipari áram van! A telek 646nm rendezett rendszeresen karbantartott, kiválóan alkalmas a munka utáni pihenésre kikapcsolódásra. Az ingatlan kiválóan alkalmas befektetők, és nagycsaládosok számára egyaránt. A családi ház elhelyezkedése miatt 10 perc sétával könnyedén megközelíthető a központ ahol a mindennapi élethez szükséges üzletek, boltok, orvosi rendelő, intézmények megtalálhatók. A fürdőzés szerelmeseinek a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőt ajánlom, kellemes időtöltés az egész családnak. A fiatalabb és idősebb korosztály számára kiváló kikapcsolódás lehet a Vigadóban található mozi és bowling. Nagyobb bevásárlóközpontok Lidl, Spar, Penny szintén megtalálhatók. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az Otp Bank kedvező konstrukcióit tudom ajánlani. Babaváró hitel ügyéntézését vállalom. A karcagi OTP ingatlanpont és OTP pénzügyi pont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és vevők rendelkezésére.Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködését biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez hitel igényléséhez CSOK- hoz. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Erkély:
6,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boros Boglárka Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 409 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boros Boglárka Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 409 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY