Eladó ház Kistarcsa 112 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kistarcsa 112 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8218722
Referenciaszám: H490210
Feltöltve: 25 napja

Kistarcsa eladó családi ház 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
758 929 Ft/m²
112 m²
Alapterület
525 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Profi képek és videó hamarosan!!! Kistarcsán eladó vált egy Család szeretett otthona, gyönyörű panorámával, csendes mellékutcában! Az ingatlan 1980-as években épült téglából, masszív alapokra, mely alatt pince is található. Az ingatlan összesen 112 nm-es, ami két, különálló házból áll. A nagyobb ingatlan 82 nm-es, amíg a kisebb 30. Nagyobb ingatlan főbb jellemzői: - 525 nm-es saját telek - 3 tágas, világos szoba, de van lehetőség plusz szoba kialakítására is - Riasztóval ellátott - Gyönyörű, karbantartott ingatlan, amin még egy repedés sem található - A pincében (15 nm ) található egy vegyes tüzelésű kazán, így a fűtés fával megoldható, ami költséghatékony - A ház fekvése kiváló - Műanyag nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval - Szigetelt falak - Rézvezetékekkel van megoldva a teljes villamoshálózat - Hűtésről klíma gondoskodik - Gardróbszekrények, melyek a vételár részei - Széles folyosó - Kertkapcsolatos - Fúrt kút - A melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik, de van lehetőség a összekötni a gázcirkóval - Kerti tároló - Statikailag hibátlan - Kiváló lokáció A kisebb ház, ami 30 nm-s, szintén szigetelve van, kiváló adottságokkal. Található benne egy előtér, szoba, fürdő-WC-vel és egy világos konyha. A különálló házikó alkalmas lehet különköltöző fiataloknak, idős szülőknek, befektetési lehetőségnek, vagy akár irodának. Mindkét ház stabil alapokra épült, mindkettő szigetelve van, így a téli időszakban a fűtés igen kedvező. Egy kényelmes sétával elérhető buszmegálló, bevásárlási lehetőség, hévmegálló. Gépkocsival pedig 5 perc alatt elérhető az M0 autópálya, Auchan, Lidl, Penny, Aldi, posta, orvosi rendelő és minden egyéb fontos dolog. A kert teljesen elszeparált, tágas, hangulatos, ami teljesen alkalmas, hogy Ön egy igazi Otthonban élhessen. A nagyobb ingatlanból kilépve egy gyönyörű, tágas, hangulatos terasz tárul elénk, ami egy csodálatos tájra néz. A reggeli kávéja, vagy akár egy kinti ebéd elfogyasztása közben Ön ebben a lenyűgöző látványban gyönyörködhet. Ez egy igazán beleszeretős ingatlan. Én, mint ingatlanos, ahogy beléptem, első gondolatom az volt, hogy: Milyen szerencsés lesz az a Család, aki meg fogja vásárolni. Keressen bizalommal és győződjön meg a saját szemével a leírtakról. A hét minden napján várom a hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Anita Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Anita Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY