Eladó ház Kismaros, Börzsönyliget 113 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kismaros, Börzsönyliget 113 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8289619
Referenciaszám: H490429
Feltöltve: 1 napja

Kismaros eladó családi ház 4 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
787 611 Ft/m²
113 m²
Alapterület
535 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 281 612 Ft
Második évtől
369 243 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kismaros belterületi részén Börzsönyligeten kínálom megvételre ezt a kiváló adottságokkal rendelkező három szintes családi házat! A ház,kényelmesen, jó minőségű aszfaltozott úton közelíthető meg közvetlen a főútról. A közművek közül víz, és villany van bekötve Ha nem kíván kocsiba ülni az sem jelet problémát, hiszen minden főbb tömegközlekedési eszköz (busz, vonat, erdelyi kisvasút) gyalog is elérhető rövid séta után. Miért ajánlom ezt a gyönyörű festői környezetben lévő ingatlant? - három különálló szint, melyből kettő össze is nyitható így kiválóan alkalmas kiadásra, vagy nagyobb család szeparált együttélésére is - minden szint külön fűthető hagyományos fatüzelésű cserépkályhával, illetve alternatívaként elektromos Norvég panellal - a kert végében folyik a Testvér forrás által táplált patak igazi romantikus erdelyi hangulatot teremtve - a közeli Dunaparton gyönyörködhet a Dunakanyar szépségében melyet jól kiépített bicikliúton is megközelíthet a környék számtalan látnivalójával együtt - mivel a Duna ezen része rendkívül lassú folyású és sekély, ezért bátran megmártózhat akár kicsi gyermekkel is az ingyenesen használható kultúrált szabadstrand hűsítő vízében - ha a kajak, vagy a kenu a kedvenc sporteszköze itt azokkal is kényelmesen vízreszállhat Amennyiben úgy dönt, hogy szakítana a nyüzsgéssel, és a hosszú boldog élet reményében az eddig csak filmekből ismert lélekgyógyító erdelyi környezet romantikáját választja, mindezt úgy, hogy nem kell kompromisszumokat kötnie, vagy csak az erdelyi túrizmusban látja a jővő befektetését hívjon, és győződjön meg személyesen erről a kékzónás életérzésről!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1970
Erkély:
4 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dán György Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dán György Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY