Eladó ház Kisláng 194 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kisláng 194 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8213450
Referenciaszám: H487723
Frissítve: 9 napja

Kisláng eladó családi ház 6 szobás: 68,5 millió Ft

68,5 millió Ft
353 093 Ft/m²
194 m²
Alapterület
1349 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 216 746 Ft
Második évtől
284 192 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kisláng kedvelt, csendes részén kínálom eladásra ezt a mediterrán jellegű, igényes családi házat! A tulajdonos székesfehérvári lakást, garázst megegyezés szerint beszámít a vételárba! A nappali+6 szobás ház alapterülete 194 m², a hozzá tartozó parkosított telek 1349 m² és elektromos kapu biztosítja a bejárást. Az ingatlanba belépve a hatalmas nappaliba érkezünk, ahol egy látvány kandalló található. Innen jobbra nyílik a konyha-étkező, balra pedig a folyosóról a 4 szoba, a gardróbszoba, fürdőszoba és wc. A szobákban parketta, a többi helyiségben járólap a burkolat. A konyha teljesen gépesített, elektromos főzőlappal, sütővel, mosogatógéppel felszerelt, innen nyílik egy spájz, illetve egy mosókonyha zuhanyzóval. A fürdőszoba igen tágas, helyet kapott benne a sarokkád mellett egy zuhanyzó is. Fűtése kondenzációs gázkazán által megoldott (mely tavaly volt cserélve), padlófűtéses és radiátoros hőleadással. A kazánházban található egy vegyes tüzelésű kazán is. A házon 8 cm, a lábazaton 3 cm, a födémen 2 x 4 cm Nikecell szigetelés található. A tetőn Bramac Alpesi cserép a héjazat. Nyári melegben a kellemes hőmérsékletről több klíma gondoskodik. A házban 3 x 25 Amper van. Kikapcsolódásra a tágas terasz nyújt lehetőséget, valamint a telken található egy fedett kerti kiülő konyhapulttal. A ház mögött egy 8m x 3m -es 120 cm mély süllyesztett medence teszi elviselhetővé a nyári hőséget. A házhoz dupla beállásos garázs kapcsolódik, elektromos garázsajtóval, a telken a garázsig térkövezett út vezet. Az ingatlan megvásárlásához falusi CSOK is igénybe vehető. Az ingatlan környéke nyugodt és biztonságos, ideális választás családosoknak. Ha Ön is szeretne egy olyan otthont, ahol zöld környezetben a nyugalom és a kényelem ötvöződik, akkor ez az ingatlan ideális választás lehet! Keressen bizalommal, és kérdezzen bátran a házzal kapcsolatban! Ha a vásárláshoz a jelenlegi ingatlana eladására van szükség, akkor abban is szívesen együttműködöm Önnel! Amennyiben hitelre van szüksége, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Terasz:
8,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY