Eladó ház Kiskunlacháza 204 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kiskunlacháza 204 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8264085
Referenciaszám: 15-1566
Feltöltve: ma

Kiskunlacháza eladó családi ház 4 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
338 235 Ft/m²
204 m²
Alapterület
730 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 328 Ft
Második évtől
286 267 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
???????????́?? ???????́? ???́????: ????????-??̋????, 207 ?2-??, ????????? ?????́?? ??́? 730 ?2-?? ?????? ?????́! Csodálatos lehetőség Kiskunlacházán! A Duna parttól mindössze kétutcányira, mégis belterületen található ez a KÉTSZINTES, HIBÁTLAN ELRENDEZÉSŰ, 207 m2-es családi ház. Az ingatlan ajánlott mindenkinek, aki a természet közelségére és a városi infrastruktúra előnyeire vágyik! Az ingatlan külső felújítást igényel, azonban a BELSŐ TEREK AZONNAL BEKÖLTÖZHETŐ ÁLLAPOTBAN VANNAK. A földszinten tágas terek, szép bútorok és különleges cserépkályha várja az új tulajdonosokat, mely kiválóan befűti az alsó lakrészt. Az emeleten különleges élményt nyújt a PANORÁMÁS, KÖZEL 20 m2-es TERASZ, ahova a nagyobbik hálószobából léphetünk ki. A lakóház többféle fűtési lehetőséget kínál: a cserépkályha, a száraz pincében található gázkazán, valamint akár SZENES KAZÁN bekötési lehetősége is adott. Az étkezőben PADLÓFŰTÉS járul hozzá a komfortérzet növeléséhez. 10 cm-es Dryvit szigetelés és hőkamrás ablakok gondoskodnak a hőmérséklet megfelelő megtartásáról. A Tágas ház további bővítési lehetőségekkel rendelkezik: a felső szinten további helységek kialakítása lehetséges. A kültéri élményekről gondosan kialakított hátsó terasz, egyedi külsejű kerti kemence, szauna a kert öntözésére fúrt kút gondoskodik. Vásárlóink számára kedvezményes hitelt, bank független hitelügyintézőink kínálnak, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk az adásvételi szerződés megkötéséhez, és segítséget nyújtunk az ügyek intézésében. Az ingatlan CSOK+-ra is alkalmas. ESETLEGES FELÚJÍTÁSI MUNKÁKhoz, megbízható szakembereket tudunk ajánlani. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Amennyiben további kérdése van, vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant, keressen a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
G
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortosgarázsamerikai konyhateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataky Sándor Ráckeve Ingatlan - Partneriroda (Ráckeve és környéke) Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataky Sándor Ráckeve Ingatlan - Partneriroda (Ráckeve és környéke) Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY