Eladó ház Kiskunlacháza 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kiskunlacháza 96 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8217941
Referenciaszám: 321783
Frissítve: 17 napja

Kiskunlacháza eladó családi ház 4 szobás: 66,8 millió Ft

66,8 millió Ft
695 833 Ft/m²
96 m²
Alapterület
563 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 211 367 Ft
Második évtől
277 140 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új Építés, Különleges Lehetőség! Fedezze fel ezt a kivételes ingatlant Kiskunlacháza egyik legvonzóbb részén! Az új építésű ház jogilag ikerház, de teljesen önálló családi házként élvezheti a nyugalmat, hiszen a szomszédos házzal nincs közvetlen érintkezés. Főbb Jellemzők: Tágas Telek: A telek mérete 563 m², amely bőséges teret ad a szabadidős tevékenységekhez és a kertészkedéshez is. Kényelmes Életterület: 114 m² bruttó, 96 m² nettó alapterület, 3 hálószoba és egy amerikai konyhás nappali, ahol minden nap különleges lehet. Modern Fűtési Rendszer: Hőszivattyús padlófűtés gondoskodik a kellemes melegről, míg az energiatakarékos villanybojler mindig biztosítja a szükséges melegvizet. Kiváló Szigetelés: 10 cm-es szigetelés biztosítja az optimális hőmérsékletet egész évben. Elegáns Burkolatok: Hidegburkolatok: Padlólap akár 4000 Ft/nm értékben. Meleg burkolatok: Laminált parketta akár 3000 Ft/nm értékben. Fürdőszobában modern csempe 2 m magasságig, WC-ben 150 cm-ig. Stílusos Kerítés: Elválasztó kerítés és fő kerítés díszkőből, elegáns vasszerkezettel. Prémium Műszaki Tartalom: Alapozás: Stabil beton sávalap és simított lábazat. Teherhordó Falazat: Erős PTH 30 és válaszfalak PHT 10. Födém: Faszerkezet, modern szigeteléssel és gipszkartonnal. Héjazat: Esztétikus Bramach Duna betoncserép. Külső Nyílászárók: FEHNSTER műanyag Thermo nyílászárók. Külső Homlokzat: 10 cm grafitos dryvit és fehér színű nemes vakolat. Kényelem és Funkcionalitás: Kapcsolók és Konnektorok: Schneider márkájú kapcsolók és konnektorok a szobákban, nappaliban és konyhában. Belső Nyílászárók: Angol light classic pácolt beltéri ajtók. Festés: Friss, fehér DISZPERZITEZÉS festés 2 rétegben. Műszaki Járda: Tartós beton járda a ház körül és a bejáratig. Tereprendezés: Alapvető tereprendezés, földfeltöltés nélkül. Építkezés és Átadás: Az építkezés hamarosan kezdődik, várható átadás 2025 tavaszán – tökéletes időpont ahhoz, hogy az új évszakban már az új otthonában kezdhesse az életet! Támogatás: Ingyenes segítségnyújtás hitel- és CSOK ügyintézésben. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon akár hétvégén is, és tapasztalja meg, milyen az igazi kényelem és stílus! Ha épp nem tudom felvenni, ígérem, rövid időn belül visszahívom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2025
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kertesy Ingatlan Iroda Kertesy Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 670 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kertesy Ingatlan Iroda Kertesy Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 670 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY