Eladó ház Kiskunlacháza, Liget utca 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kiskunlacháza, Liget utca 200 nm
Hirdetéskód: 7899111
Frissítve: 9 hónapja

Kiskunlacháza eladó családi ház 4 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
225 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi okok miatt eladó, akár két generáció együtt élésére is alkalmas ingatlan várja leendő tulajdonosát. Ajánlom összeköltözőknek, családosoknak, vidéken újra kezdőknek ezt az ingatlant élhető közelségben Budapesttől 35 km-re, délre Kiskunlacháza városában. Az ingatlan Pest megyében Kiskunlacházán található. Az épület 1970-ben épült 200nm-es ,1500nm-es telekkel társul, amely kettő, egyenként 750 négyzetméteres 2 külön helyrajzi számú telekből áll.Az épület kívülről szigetelve van. Legyen egy igazán egyedi kivitelezésű otthona, Kiskunlacháza központi, mégis csendes utcájában! Az emeletre jelenleg külső lépcsőn lehet feljutni. Az alsó szinten az átalakítási munkálatok megkezdődtek belső lépcső kialakítása is megkezdődött. A 2 szinten összesen 4 hálószoba, az emeleten konyha, földszinten is volt de átalakítás miatt perpillanat nincs, illetve az ingatlanban 2 fürdőszoba is található. A fűtésért vegyes tüzelésű kazán radiátoros hőleadással lehet gondoskodni míg a melegvízről egy villanybojler gondoskodik. Az ingatlan földszintjén található 2 előkertre néző szoba és 1 fürdőszoba ,a szint többi része átalakítás miatt jelenleg egybe légtér, mely egy amerikai konyha, nappali kialakítására is alkalmas. Az alsó szint jelenlegi állapotát tekintve a bontási folyamatok már elvégezve (falak és beton bontása és elszállíttatása)tökéletes lehetőséget biztosít például padlófűtés kiépítésére ,csövek elhelyezésére illetve egyedi tervek megvalósítására. A felső szinthez tartozik egy 7nm-es erkély , nappali,2 előkertre néző szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc, és közlekedő található. A nappaliban a lépcső feljáró helye kialakításra került. A házhoz egy 12nm-es terasz tartozik. A kertben van egy tároló és egy műhelynek vagy garázsnak is használható épület. A hatalmas telek sok lehetőséget biztosít akár gazdálkodásra vagy állattartásra is. nekünk zöldségek szépen teremtek , dinnye, kukorica, paprika, paradicsom ,krumpli stb. A szomszédok barátságosak. A környezet kifejezetten csöndes zöldövezeti, természetközeli. A városközpont, vagy akár Ráckeve pár percre található ,tömegközlekedéssel is. Budapestre való bejutást a menetrendszerinti buszok segítik. A közelben található továbbá Tesco hipermarket, étterem, egy lovarda is. Az ingatlan irány ára 49.5 millió forint mely alku képes. A ingatlan jelenlegi állapotában tökéletes lehetőséget biztosít, hogy ráfordítással olyan otthon válhasson belőle melyet az új tulajdonosai elképzelhetnek. Ez az, amit keresett? Ne habozzon, a hét bármely napján elérhető vagyok telefonon és e-mailen() is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1980
Erkély:
3 m²
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
EE (2016-2023-as besorolás)

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 814 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 814 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY