Eladó ház Kiskunfélegyháza 203 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kiskunfélegyháza 203 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8247831
Referenciaszám: M286699
Feltöltve: ma

Kiskunfélegyháza eladó családi ház 7 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
123 153 Ft/m²
203 m²
Alapterület
548 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 104 Ft
Második évtől
103 720 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegyében, Kiskunfélegyháza központjában 203 m2 alapterületű, valamikor szebb időket megélt nagy polgári ház eladó. Az "U" alakú épületben 7 szoba és 5 további helyiség van, melyből korábban két helyiség fürdőszobaként funkcionált, illetve tárolók vannak. A ház utcafrontja átlagos állapotú, viszont a belső helyiségek felújítandók. Az ingatlan jelenleg nem lakható. Szép fakapun keresztül száraz kapubejárón lehet bejutni az 548 m2-es zárt udvarra, ahová nem látnak be a kíváncsi szemek. Az épület polgári jegyei egyedi hangulattal bírnak. A nagy belmagasság, tágas világos napfényes szobák, nagy ablakok, békebeli kétszárnyas ajtók őrzik a patinás jelleget. Ha önnek fontos hogy az ingatlanának hangulata, egyénisége legyen, vágjon bele a felújításba, és legyen egy elegáns otthona. Városközponti elhelyezkedése miatt alkalmas lehet orvosi rendelőnek, nívós ügyvédi irodának, oktatási intézménynek, üzletnek, vagy egyéb vállalkozásra is kiváló lehet. Ha új ingatlant szeretne, akkor egy központi, nagyon jó fekvésű, jó környéken lévő ingatlanon vághat bele álmai házának, társasházának felépítésébe. A közelben megtalálhatók iskolák, üzletek, éttermek, gyógyszertár élelmiszerboltok. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal! Az OTP Ingatlanpont a banki háttérrel, eladóink és vevőink igényeit teljes körűen ki tudja szolgálni, az eladástól a vevői finanszírozásig. Hitel igénylés esetén akár egyedi kamatkedvezménnyel, jogosultság esetén az állami támogatásokhoz kapcsolódó felvilágosítással, teljes körű pénzügyi tanácsadással és ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kedvező hitelajánlatok, mint pl. BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitelek, CSOK plusz, falusi csok. A pénzügyi tanácsadás és ügyintézői szolgáltatásunk díjmentes. Irodáink: Csongrád, Fő utca 54. és Szentes, Petőfi utca 12. a buszmegálló felől. VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélkülivilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Petkov Gyöngyi Katalin Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 985 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Petkov Gyöngyi Katalin Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 985 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY