Eladó ház Kisharsány 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kisharsány 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8221181
Referenciaszám: HZ029794
Frissítve: ma

Kisharsány eladó családi ház 3+2 fél szobás: 49,28 millió Ft

49,28 millió Ft
308 023 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1050 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 155 942 Ft
Második évtől
204 468 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy igényesen kialakított, bruttó 160 négyzetméteres családi ház Kisharsányban, 1 050 négyzetméteres telken.Az udvari nézettel és jó fényviszonyokkal bíró ingatlan gáz cirkó fűtéssel ellátott. Két szintes tégla épület, mely alatt egy tégla boltozatú pince is helyet kapott, kiépített trezorokkal.A földszinten 2 szoba, egy tágas nappali konyhával és étkezővel, egy fürdőszoba WC-vel, valamint egy garázs méretű háztartási helyiség helyezkedik el, ahol a gázkazán is található. Ezen a szinten mind fedett, mind nyitott terasz kapcsolódik az épülethez. A tetőtér 2 szobát, egy tágas nappalit és egy fürdőszoba WC-t foglal magába.A hangulatos udvarban egy 2 állásos fedett gépkocsibeálló található. Az ingatlan víz-, villany- és gázellátással rendelkezik, biztosítva ezzel a kényelmet. Az ingatlan berendezése kiemelkedő német precizitással került megvalósításra; az ingóságok is a vételár részét képezik.A telek zártkerti besorolású, művelési ág alól ki van vonva, és könnyen megközelíthető. Ideális választás lehet a mindennapokra is.Kisharsány festői szépségű település, ahol a közeli természeti és kulturális látványosságok garantálják, hogy itt mindenki megtalálja a számára ideális kikapcsolódást. Ez az exkluzív családi ház tökéletes választás lehet azok számára, akik a csendet és a természetközelséget keresik, miközben nem akarnak lemondani a könnyű elérhetőségről.Kisharsány varázsa azonnal belopja magát a szívbe, így nemcsak egy otthont, hanem egy különleges élményt is kínálunk Önnek és családjának.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kondorosi Csilla Duna House - Pécs, Kincses út Az iroda összes hirdetése
+36 30 552 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kondorosi Csilla Duna House - Pécs, Kincses út Az iroda összes hirdetése
+36 30 552 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY