Eladó ház Kisberény 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kisberény 70 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8227491
Feltöltve: 15 napja

Kisberény eladó családi ház 1+1 fél szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
312 857 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1059 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 295 Ft
Második évtől
90 859 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
B Home eladásra kínál a Balatontól 15 km-re fekvő Kisberény településen, egy 70 m2-es családi házat! Az épület egy 1059 m2-es telken helyezkedik el. A ház mellett található egy üres építési telek, amely külön hrsz-el rendelkezik, és ugyancsak értékesítésre kerül a házzal együtt, amely jelenleg nincs elkerítve a házhoz tartozó udvarrésztől. Az telek hátsó része szintén nincs elkerítve, található ott egy patak, amely mögött ugyancsak egy külön helyrajzi számon nyilvántartott építési terület található, amely jelenleg nem rendelkezik még saját bejáróval, de igény szerint megvásárolható jelenlegi tulajdonosától közös megegyezés alapján. A ház 70 m2-es, amelyben található 1 szoba+1 félszoba, amerikai konyha nappali, fürdőszoba wc-vel. Az ingatlan átlagos állapotú, jelenleg is lakják az ingatlant. A házba be van vezetve a villany és a víz, gáz az utcában található. A ház melegéről cserépkályha gondoskodik. Egyedi szennyvíztisztító rendszer van kialakítva a településen. A tető átlagos, a lécek és a gerenda cserélve lett, fóliával takart és cseréppel fedett. Az udvaron található melléképület, amely az állapota szerint bontásra szorul. Garázs nincsen, autóval az udvaron lehet parkolni. Kisberény egy 200 fős kisebb zsáktelepülés, amely csendes és erdős környezetben helyezkedik el. Balaton 15 km-re található, amely autóval 20 percen belül elérhető, illetve a legközelebbi Város 5 km-re Lengyeltóti található. A Csisztapusztai Fürdő 8 km-re található. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.Az ingatlan adatai a Megbízóm által, a rendelkezésemre bocsátott információkon alapul, ezért ezen adatok teljességéért és helyességéért felelősséget nem vállalok, illetve árváltozás, és adatváltozás jogát fenntartom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
E

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY