Eladó ház Kisberény 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kisberény 150 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8217115
Feltöltve: 27 napja

Kisberény eladó családi ház 4 szobás: 56,9 millió Ft

56,9 millió Ft
379 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
4054 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 180 042 Ft
Második évtől
236 066 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
B Home eladásra kínál a Balatontól 16 km-re fekvő Kisberény településen, egy 150 m2-es családi házat! A terület 4054 m2-es, amelyen két különálló ház helyezkedik el. 1. ház: 75 m2 -es, tégla építésű,található benne 1 szoba+nappali,előtér,konyha,fürdőszoba külön wc. Tetőtér része ki lett alakítva, befejezése új tulajdonosára vár. 2023-ban fel lett újítva, új villanyvezetékekkel van áthúzva, vízcsöveket cserélték, új a padozat, új műanyag nyílászárókkal lett felszerelve, újonnan lett kifestve az ingatlan. Tartozik hozzá egy 10 m2-es terasz is. Be van vezetve a házba a villany és víz, gáz az utcában található. A ház melegéről kandalló gondoskodik. A tető új, cserélve lett a gerenda,lécek és új lemezcseréppel fedett,fóliás, és gyapottal szigetelve lett. Külsőleg szigetelve lett. 2. ház: 75 m2-es tégla építésű, található benne 3 szoba,konyha-étkező,fürdőszoba wc-vel. Az ingatlan fel lett újítva 2023-ban, ugyan úgy mint a másik ház. Tetőnél a terasz részen cserélve lett a léc és a héjazat, lemezcserép fedésű a terasz, a tető többi része cseréppel fedett. A tető napelemmel felszerelt.A ház melegéről kandalló gondoskodik. Kívülről szigetelve lett. Az udvaron egyedi szennyvíztisztító rendszer lett telepítve. Található az udvaron egy fúrt kút, istálló, tároló, ólak. Garázs nincsen, autóval az udvaron lehet parkolni.Mivel az ingatlan magasabban fekszik, így gyönyörű panorámás a kilátás a Kisberényi erdős részre. 1/1 tulajdon, per-és tehermentes az ingatlan, akár rövid időn belül birtokba vehető. Kisberény egy 200 fős kisebb zsáktelepülés, amely 5 km-re található Lengyeltótitól, pár percen elérhetó autóval. Nagy területének köszönhetően kiváló lehet azok számára, akik gazdálkodni szeretnének. Amennyiben csendre és nyugalomra vágyik, kérem ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, itt akár több generációs család is elfér, és ide csak a bőröndjét kell hoznia magával.....Hívjon bizalommal a hét bármely napján.Az ingatlan adatai a Megbízóm által, a rendelkezésemre bocsátott információkon alapul, ezért ezen adatok teljességéért és helyességéért felelősséget nem vállalok, illetve árváltozás, és adatváltozás jogát fenntartom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Kandalló
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY