Eladó ház Kisbér 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kisbér 160 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250656
Referenciaszám: 0752
Feltöltve: ma

Kisbér eladó családi ház 6 szobás: 52,3 millió Ft

52,3 millió Ft
326 875 Ft/m²
160 m²
Alapterület
543 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 165 486 Ft
Második évtől
216 982 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kisbér kedvelt utcájában eladó egy 160nm-s,kétszintes,tégla építésű,CSOK-pluszra is alkalmas családi ház. A ház 543 nm-s sarok telken helyezkedik el,így a bejárat két oldalról is lehetséges. Az épület a település egyik fő utcáján van,így a közlekedés könnyen megoldható akár kifele a városból,vagy akár befele a városba.Maga a település jól kiépített,van többféle iskolája, óvodája,bölcsödéje,kórháza,bevásárlási lehetőségek,és a biztonság érdekében saját rendőr őrse is,az M1-s atópálya pár percre fekszik. A ház elrendezése jó,6 nagy,szellős szobája van,dupla komfortos,mivel az alsó szinten is van fürdő,itt egyben a wc-vel,és e felső szinten is van fürdőszoba,itt külön van a wc. A nyílászárók egy része műanyag,és egy pár ablakkeret még fa,a felső szinten van egy klíma,a fűtés mehet gázkazánról illetve vegyes tüzelésű kazánról,a ház összközműves. Nagycsaládoknak,vagy nagy családot tervezőknek kitűnő ajánlat az ingatlan,vannak még lehetőségek benne,az ár bútorral együtt lett megállapítva Ha szeretné megtekinteni,hívjon bizalommal,nézzük meg együtt. Ár : 52 300 000.- Ft Kun Judit 06204400145 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY