Eladó ház Kisbér 210 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kisbér 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7783672
Referenciaszám: 156921
Frissítve: 21 napja

Kisbér eladó családi ház 7 szobás: 80 millió Ft

80 millió Ft
95 125 Ft/m²
210 m²
Alapterület
841 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 253 134 Ft
Második évtől
331 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Komáromi ingatlaniroda eladásra kínálja a 156921-es számú több lakrészes fedett medencés családi házát Kisbéren a Bakony kapujában. Az eladó családi ház jellemzői: - telek területe: - lakótér hasznos alapterülete: - fekvése: Dél-Kelet - falazat: tégla - tető: fa szerkezet cserép fedéssel - nyílászárók: homlokzaton fa szerkezetű Sofatherm típusú hőszigetelt üvegezéssel, beltérben magas fényű fa - felújítás: 2012. és 2019. - fűtés: gáz cirko kazán, nappaliban cserépkályha, cirko kazánt kiváltva, NOBO típusú elektromos fűtőpanelek 15Kw-os napkollektorral - három lakrész + vendégház + garázs + fallabda pálya + fedett medence + fedett terasz kemencével  + 3 személyes szauna - elektromos működtetésű utcai kapu, elektromos működtetésű garázs kapu - teljes bútorzat és berendezés, műszaki gépek a vételár részét képezi Kisbér központjában elhelyezkedő több lakrészes családi ház egy igazi ékszersziget a városi nyüzsgésben. Az udvar teljesen zárt és parkosított, a fedett medence a hatalmas fedett terasz kemencével, a fedett közlekedő rész igazi mediterrán hangulatot kölcsönöz a családi háznak. A telek végében elhelyezkedő fallabda pálya baráti társaság, családi összejövetel része lehet. Telken helyet kapott egy külön faházban 3 személyes szauna pihenő szobával. Kisbért Magyarország lovas fellegváraként is hívják, Kisbér, az egykori Magyar Királyi Ménes méltán vált világhírűvé, hiszen a híres Kisbéri félvér lovak és lótenyésztés fellegvára volt. Kincsem „a legyőzhetetlen csodakanca”  is itt élte utolsó éveit. Győr 37km Komárom 30km Székesfehérvár 47km található a várostól. Településen óvoda, általános iskola, gimnázium, szakközépiskola működik. Ingatlan, hitel tanácsadás, ügyvédi háttér egy helyen! Amennyiben a 156921-es számú kisbéri több lakrészes extrákkal felszerelt eladó  családi ház felkeltette érdeklődést, vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkban kérem hívjon bizalommal! Dózsa Anett Vezető ingatlanértékesítő Az otthon érték, az ingatlan üzlet!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dózsa Anett Openhouse Komárom Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dózsa Anett Openhouse Komárom Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY