Eladó ház Kilimán 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kilimán 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8140412
Referenciaszám: H486157
Frissítve: 1 hónapja

Kilimán eladó családi ház 2 szobás: 8,99 millió Ft

8,99 millió Ft
138 308 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2151 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 446 Ft
Második évtől
37 298 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kilimán község a Nyugat-dunántúli Régióban, Zala megyében, a Zalakarosi Kistérségben, Nagykanizsától 20, Zalaegerszegtől 40 km-re, a Principális-csatorna közelében, Gelse és Alsórajk között található, egy utcás település. A faluban víz, villany, csatorna, gáz, szélessávú internet egyaránt elérhető. A kommunális hulladékszállítás szintén megoldott. Ezen a településen kínálom megvételre az alábbi ingatlant. Jellemzői: - 2151 m2-es telken helyezkedik el. - Beton alapra, tégla falazattal épült, lábazati szigetelés jól látszik. - 65 m2-es hasznos alapterületen kettő szoba, előszoba, konyha étkezővel, kamra és egy befejezésre váró fürdőszobának szánt helyiség található. - A teljes villanyhálózat megújult, teljes csere történt. - Nyílászárói egy kivételével fa szerkezetűek. - Fűtése fa tüzelésű kályhákkal megoldott. - A meleg víz ellátást villanybojler szolgáltatja. - A rendezett udvarban kerti pihenő, fedett beálló és tárolók találhatóak. - A ház mögött egy földpince lett kialakítva. - Az ásott kútból egyszerűen megoldható a növények öntözése. - A hátsó telekrész művelésre ki van adva. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY