Eladó ház Kéthely 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kéthely 200 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8155820
Referenciaszám: HZ020688
Frissítve: 6 napja

Kéthely eladó családi ház 7 szobás: 63 millió Ft

63 millió Ft
315 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
6658 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 199 343 Ft
Második évtől
261 374 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BABAVÁRÓ és Falusi CSOK igényelhető!!!!!Kéthely központjában, 6658 nm-es telken, csodálatos zöld területekkel, 2 szintes, szintenként külön bejáratú csodás otthon keresi új tulajdonosát.Nyaralóként: a Balaton 15 perc alatt elérhető, ebben a körben nyaraltatási céllal is kiváló lehet. Külföldön dolgozóknak, egy közeli otthon a hazalátogatásra.Nagycsaládosoknak, két külön bejárattal, esetleg még bővíthető is, mivel a telek mindezt engedi.Aki befektetésnek szánja, albérlet-kiadásban, vagy munkásszálló üzemeltetésében gondolkodik, kiváló megtérüléssel, nagyon stabil, jó állapotú ingatlant üzemeltethet.A nagy telekre való tekintettel őstermelők, gazdálkodók is jó helyet találhatnak maguknak, fizetőképes kereslet szinte mindenre van a környéken: gazdálkodhat és mégis minden karnyújtásnyira van.A település kedvelt célközönsége az olasz, osztrák, német családok, és Balatont szeretők egyaránt. Használja ki ezeket az adottságokat, jöjjön el és győződjön meg róla, hogy itt vásárolni minden tekintetben jó döntés.Jelenlegi tulajdonosainak az ingatlan már nagy és megterhelő gondozása. Ha Ön most kezdi a terveit megvalósítani JÖJJÖN EL, nézze meg az ingatlanban rejlő lehetőségeket!Hívjon bátran a hét bármely napján, ha kérdése van, vagy megtekintené az ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY