Eladó ház Keszü 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Keszü 80 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8193676
Referenciaszám: H488771
Frissítve: 15 napja

Keszü eladó családi ház 2 szobás: 20,9 millió Ft

20,9 millió Ft
261 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
892 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 131 Ft
Második évtől
86 710 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Örömmel mutatjuk be Önnek ezt a tágas és kényelmes házat, amely a Baranya vármegyei Keszüben található. Az ingatlan 80 nm alapterülettel rendelkezik, és egy 892 nm-es telken helyezkedik el. A házban 2 szoba és egy félszobává alakítható helyiség található. A földszinten helyezkedik el 1 fürdőszoba és egy különálló wc, valamint a konyha és étkező is. A konyhából egy 4 nm-es teraszra léphetünk ki, melyről gyönyörködhetünk a kert szépségeiben. Az ingatlan állapota átlagos, fűtése fatüzelésű kályhával történik. A házban ásott kút biztosítja a vizet, a villany bekötve, gáz és csatorna az utcában van. Az új tulajdonos egy felújítással nagyon hangulatos, nyugodt, csendes otthont varázsolhat belőle. Az környék nagyon csendes és biztonságos, így ideális választás azoknak, akik szeretnének elvonulni a közeli nagyváros zajától. Az autóval történő közlekedés kényelmes, a ház szinte végig aszfaltúton megközelíthető, az utolsó 100 méter kavicsos. Könnyen elérhetőek a környékbeli városok és települések. Keszü nagyon barátságos és vendégszerető, így az új tulajdonosok biztosan élvezni fogják a környék hangulatát és kultúráját. Ha Ön középkorú vagy családos, és egy csendes és nyugodt helyet keres, ahol élvezheti az életet, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet Önnek. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Köszönjük, hogy érdeklődik az ingatlanunk iránt, és várjuk jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1990
Terasz:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Gabriella Otthon Centrum - Pécs - Klimó György utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Gabriella Otthon Centrum - Pécs - Klimó György utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY