Eladó ház Kesztölc 145 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kesztölc 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8147457
Referenciaszám: 712300093
Frissítve: 15 napja

Kesztölc eladó családi ház 7 szobás: 69,99 millió Ft

69,99 millió Ft
482 690 Ft/m²
145 m²
Alapterület
721 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 461 Ft
Második évtől
290 374 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Kesztölcön egy két szintes családi házat. Az összközműves ingatlan a falu csendes, nyugodt részén, a Szent István utcában található. A 721 nm-es telken álló házat 1998-ban építették, falazata tégla, a tetőt cserép fedi. Az alsó szinten helyet kapott két szoba, egy konyha-étkező, egy előszoba, egy speiz, egy fürdőszoba és külön wc, illetve egy nagy méretű fűthető garázs. A konyhából a hátsó kertre néző hangulatos teraszra lépünk. A felső szinten található négy külön nyíló szoba, egy nappali, és egy fürdőszoba-wc.  A  földszinti szobákat laminált lappal, az emeleten padlószőnyeggel,  a többi helyiséget járólappal burkolták. A nyílászárók a földszinten műanyagból, az emeleten fából készültek, redőnnyel felszereltek. Az otthon melegéről radiátoros központi fűtés gondoskodik, mely vízteres kandallóval, és elektromos kazánról egyaránt működik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az ingatlan egy tisztasági festés, némi személyre szabás után meghitt otthonává válhat leendő lakójának. A gázcsonk a telken található. Az összes hasznos lakótér a két szinten 145 nm.  A szépen gondozott udvaros számos termő gyümölcsfa nő. Ajánlom többgyermekes családoknak, két generációnak, vagy befektetőknek bérbeadás céljából. A faluban óvoda, iskola működik. Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Amennyiben hirdetésem felketette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Irodánk teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére. Az ingatlanra CSOK igényelhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornagarázsvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY